Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi este în doliu! Mama vedetei, Ligia Cosoi, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Laura Cosoi este în doliu! Mama vedetei, Ligia Cosoi, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Laura Cosoi trece în acest moment printr-o perioadă foarte dureroasă, după ce mama sa s-a stins din viață chiar înainte de Crăciun. Anunțul a fost făcut public chiar de către vedetă pe conturile sale de socializare.

Nu este un secret faptul că Laura Cosoi avea o relație foarte apropiată cu mama sa, tocmai de aceea această tragedie a lovit-o în plin atunci când nu se aștepta. Cea care a jucat ani buni în serialul „La Bloc” a fost nevoită să își ia rămas bun de la cea care i-a dat viață.

A murit Ligia Cosoi, mama Laurei Cosoi

Într-un mesaj scurt, actrița a anunțat această pierdere dureroasă, fără a dezvălui încă adevărata cauză a decesului. Laura își ia rămas-bun în doar câteva rânduri, exprimând astfel durerea provocată de pierderea celei care i-a dat viață și care a fost alături de ea în toți acești ani.

„Mămica noastră draga și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră!”, este mesajul scris Laura, pe rețelele sociale.

Cu sufletul plin de durere, Laura Cosoi este acum în doliu după trecerea mamei sale. Relația strânsă dintre cele două a fost evidențiată de-a lungul timpului, iar Ligia, mama actriței, a fost o sursă constantă de susținere pentru fiica sa. Încurajările și sfaturile încurajatoare ale mamei au fost o prezență constantă în viața Laurei, îndemnând-o mereu să nu renunțe la carieră, indiferent de provocările pe care le-ar întâmpina.

Laura Cosoi, dărâmată de moartea tatălui său

Pierderea tatălui, Marius Cosoi, în urmă cu trei ani, în urma infectării cu virusul Sars-Cov2, a lăsat o amprentă profundă în inima actriței. Laura nu a depășit încă durerea provocată de dispariția tragică a tatălui său și a mărturisit că îi duce mereu dorul. Când privește înapoi la momentul botezului copilului său, aceasta simte un gol și mai adânc, constatând că tatăl său nu figurează pe lista de invitați.

„Era un om la locul lui așa, așezat, și avea câteva idei fixe, ca să spun așa, cumva că să știm să înotăm, să știm să mergem pe bicicletă, să avem la 18 ani carnetul, să facem facultatea. I se părea că trebuie să bifeze niște chestii, să știm limba germană, limba engleză… Fiind cadru didactic, probabil că așa funcționa el. Deci, cumva, îl regăsesc de multe ori pe Cosmin în ce face cu fetele în amintirile legate de tata, și poate că așa e și firesc să fie.

Da, îmi lipsește foarte mult, pentru că am avut o relație foarte frumoasă, și iată că a fost botezul și mi-a lipsit. Chiar mă uitam pe lista de invitați și am reluat lista de la Vera, de acum doi ani, iar tata nu era acolo, adică era și acum… E foarte greu, pentru că jumătate din tine, din copilul din tine, nu mai e.

Dar o ai pe mama și te bucuri de ce ai… Întotdeauna găsesc cumva plinul paharului și, în situațiile astea, mă gândesc că a trăit frumos, a trăit cât a vrut Dumnezeu și a trăit așa cum i-a plăcut lui, fără restricții. Contează și asta, cred, calitatea vieții”, a povestit Laura Cosoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: