Redactia.ro
Home » Știri » Laura Kovesi s-a căsătorit în mare secret! Cine este bărbatul căruia i-a spus „Da”

Laura Kovesi s-a căsătorit în mare secret! Cine este bărbatul căruia i-a spus „Da”

Laura Kovesi

Laura Codruța Kovesi este o persoană foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Cu toate acestea, Laura a făcut o excepție și a oferit clarificări după ce începuseră să circule anumite zvonuri care nu i-au fost deloc pe plac.

Laura Codruța Kovesi neagă relația cu un ofițer SPP

Laura Codruța Kovesi a dezmințit cu vehemență speculațiile conform cărora ar forma un cuplu alături de un fost ofițer de la Serviciul de Protecție și Pază. Șefa Parchetului European a subliniat că are o relație, ba chiar este și căsătorită, însă bărbatul care îi este aproape nu lucrează la SPP. Partenerul de viață al Laurei este același bărbat împreună cu care ea avea o relație și înainte de a prelua conducerea Parchetului și se afla, încă, în România.

„M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar și foarte înțelegător”, a declarat Laura, conform Spotmedia.ro. 

În plus, ea a subliniat că se amuză copios atunci când citește diferite articole care susțin că oferă amănunte picante despre viața sa personală, pe care se străduiește să o țină departe de privirile curioșilor.

Laura Kovesi se amuză pe seama articolelor care o au ca subiect

„Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a completat Laura Codruța Kovesi.

Laura Codruța Kovesi a fost timp de 6 ani procuror general al României, în perioada 2006-2012, apoi a deținut funcția de procuror-șef al DNA (2013-2018). Din anul 2019, este procuror-șef european, iar mandatul este unul care va dura șapte ani,

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini