Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf o lasă pe iubita gravidă acasă. Motivul pentru reghe n-o ia şi pe Corina Caciuc la arabi

Laurențiu Reghecampf o lasă pe iubita gravidă acasă. Motivul pentru reghe n-o ia şi pe Corina Caciuc la arabi

Corina Caciuc, vești proaste. Ce a aflat iubita lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a lăsat baltă munca de la CSU Craiova, după nici 2 luni, şi a acceptat o ofertă de la arabi. Antrenorul urmează să revină în Arabia Saudită, după ce a fost plătită clauza în valoare de aproximativ 300.000 de euro pe care o avea la Universitatea Craiova.

Totul ar urma să fie clarificat după meciul celor de la Al-Tai cu Al-Ettifaq, programat astăzi, de la ora 18:00.

De ce rămâne acasă Corina Caciuc

Reghecampf n-o poate lua la arabi şi pe iubita Corina Caciuc, care este însărcinată, din cauză că tehnicianul încă n-a divorţat de Prodanca în acte.

În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată.

Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el”, a spus surse apropiate din anturajul familiei, pentru click.

Tânăra de 30 ani, gravidă din nou

Laurențiu Reghecampf trece prin clipe extrem de frumoase în viața sa personală, după ce Corina Caciuc ar fi rămas din nou însărcinată. B

„Vă iubesc!”, a scris el în secțiunea de comentarii a postării.

Au reacţionat şi fanii: „La mulți ani, Laur!!!! Te iubesc,Liam! Love u,cea mai frumoasa graviduță ever/Sa înțeleg ca mai vine un bebe?”.

Cuplul are deja un băieţel, pe nume Liam, în vârstă de 1 an şi 4 luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: