Redactia.ro
Home » Monden » Laurette a făcut dezvăluirea momentului! Ce relație a avut mulatra cu Ion Țiriac, de fapt: ”M-am simțit Regina reginelor”

Laurette a făcut dezvăluirea momentului! Ce relație a avut mulatra cu Ion Țiriac, de fapt: ”M-am simțit Regina reginelor”

Laurette Attindehou, cunoscută pentru discreția cu care și-a gestionat viața personală, a ales recent să împărtășească detalii despre relația sa cu magnatul Ion Țiriac, în cadrul unui podcast găzduit de Viorel Grigoroiu. Povestea dintre Laurette și Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a fost de mult timp subiect de curiozitate în spațiul public, mai ales după ce au fost fotografiați împreună pe plaja din Mamaia în 2016.

Până de curând, Laurette a ales să păstreze o tăcere prudentă despre natura relației lor, subliniind un respect profund pentru fostul mare tenisman.

Laurette a rupt tăcerea

Într-un gest surprinzător de deschidere, Laurette a vorbit despre cum a fost răsfățată de Ion Țiriac, descris ca un bărbat generos care nu ezita să-i ofere cadouri extravagante și să o trateze cu o atenție regală. Această generozitate a fost evidențiată chiar și în momente profesionale, cum ar fi atunci când Țiriac i-a oferit o mașină din colecția sa personală pentru a fi folosită în filmarea unui videoclip, un gest care subliniază suportul oferit de omul de afaceri în cariera Laurettei.

„Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi. Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului.

Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială. Cu Țiriac m-am simțit Regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine?! Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette, despre relația ei cu milionarul, la podcastul lui Viorel Grigoroiu.

De ce s-au despărțit cei doi

În conversația cu Viorel Grigoroiu, Laurette a mărturisit cu emoție că Ion Țiriac va rămâne întotdeauna o figură importantă în viața sa, marcându-i existența prin generozitatea și afecțiunea sa. Relatarea Laurettei aduce în lumina reflectoarelor o fațetă mai puțin cunoscută a miliardarului, departe de imaginea publică a omului de afaceri și sportivului de succes, revelând o latură personală și intimă a relației lor.

Într-un moment de sinceritate rară, Laurette a abordat și subiectul despărțirii lor, oferind o perspectivă personală asupra modului în care s-a încheiat legătura dintre ea și Țiriac.

„A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina.

Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar, nu a fost bine, regret! Dar, pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a mai spus Laurette.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini