Redactia.ro
Home » Monden » Laurette Attindehou, primele declarații după ce agresorul său a fost condamnat la închisoare: „S-a aruncat cu niște vorbe”

Laurette Attindehou, primele declarații după ce agresorul său a fost condamnat la închisoare: „S-a aruncat cu niște vorbe”

Laurette Attindehou a închis un capitol dureros din viața sa, unul marcat de o experiență traumatizantă care a ținut prima pagină a tabloidelor timp de ani. Incidentul care a avut loc într-o cameră de hotel în martie 2021 a culminat recent cu o decizie judiciară ce pune punct unei lungi perioade de luptă pentru dreptate.

După ani de procese și apeluri, instanța a pronunțat o sentință definitivă împotriva lui Marian Tătic, bărbatul acuzat de agresiune și privarea de libertate a cunoscutei vedete.

Laurette Attindehou, agresată în camera de hotel

În acea seară din 2021, ceea ce părea a fi o întâlnire obișnuită în Centrul Vechi s-a transformat într-un coșmar pentru Laurette. Întâlnirea cu Marian Tătic într-o cameră de hotel a degenerat rapid, ducând la o agresiune fizică și o tentativă de a-i restrânge libertatea de mișcare. Strigătele disperate ale Laurettei după ajutor au fost, din fericire, auzite, declanșând o serie de evenimente care au condus în cele din urmă la arestarea agresorului.

Procesul a fost unul îndelungat și epuizant pentru Laurette, care s-a confruntat nu doar cu traumele fizice și psihologice ale incidentului, dar și cu încercările repetate ale lui Marian Tătic de a-i submina demersul judiciar. Cu toate acestea, perseverența și curajul ei de a merge mai departe în căutarea justiției s-au dovedit a fi în final răsplătite.

Decizia instanței a venit ca un balsam peste rănile deschise ale Laurettei: Marian Tătic a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare pentru faptele sale. Pe lângă pedeapsa închisorii, bărbatul este obligat să-i plătească Laurettei suma de 7.000 de euro drept daune morale, o recunoaștere a suferințelor îndurate de aceasta.

Laurette Attindehou a făcut primele declarații

Mai mult, cazul Laurettei a scos la lumină și alte acuzații similare împotriva lui Tătic, provenind de la femei care anterior își retrăseseră plângerile, probabil sub presiunea amenințărilor. Această dezvăluire nu doar că a întărit cazul Laurettei, dar a și arătat un model de comportament repetitiv din partea agresorului, subliniind importanța sentinței pronunțate.

Laurette, încă afectată profund de această experiență, își exprimă ușurarea că, în sfârșit, agresorul său se află după gratii. Aceasta este o victorie nu doar pentru ea, ci și pentru toate femeile care au trecut prin situații similare și care se luptă pentru dreptate în fața abuzului.

„A fost lung procesul, dar niciodată nu am încetat să cred că mi se va face dreptate. A fost o perioadă lungă în care am suferit mult. Eu am spus de prima dată că spun adevărul. În cazul meu nu s-a ținut cont de la început de cuvintele mele. Fiind persoană publică de multe ori așa se întâmplă. Dacă ești femeie și mai ești și victimă, de obicei victima suferă mai mult decât agresorul.

Așa s-a întâmplat și în cazul meu. Cred că orice persoană care comite astfel de fapte, în orice fel de condiții, trebuie să fie pedepsit de către lege. În cazul meu s-a văzut că tot ceea ce am spus eu încă de la început s-a dovedit a fi real în instanță. Asta contează cel mai mult pentru mine. În instanță agresorul nu a putut demonstra nimic din ceea ce s-a spus. El a încercat să îmi terfelească imaginea fiindcă s-a aruncat cu niște vorbe. Instanța l-a trimis acolo unde merita”, a dezvăluit Laurette, potrivit Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: