Redactia.ro
Home » Monden » Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye! Ce spune vedeta despre marele eveniment din viața lor

Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye! Ce spune vedeta despre marele eveniment din viața lor

Laurette se mărită

Frumoasa Laurette a făcut marele anunț! Vedeta va spune marele „DA!” alături de partenerul ei de viață, Magaye Gueye. Bărbatul este un celebru fotbalist și este cel care a determinat-o pe fosta asistentă TV să iubească, din nou! Iată toate detaliile despre marele eveniment din viața lor de cuplu!

Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye

Laurette este pregătită să devină soție de fotbalist! Vedeta este sigură că Magaye Gueye este alesul inimii ei, cel cu care va trăi toată viața și cel care îi va fi alături atât la bine, cât și la rău, motiv pentru care va merge în fața altarului și va spune marele „DA!”. Relația de iubire a celor doi a debutat în urmă cu 3 ani și s-a închegat atât de puternic, încât cuplul vrea să se oficializeze și în fața lui Dumnezeu! Nunta va avea loc în Franța, acolo unde este reședința fotbalistului. Data marelui eveniment nu este încă stabilită:

„Este nevoie de o femeie angelică pentru ca totul să fie Rai… Magy! Îmi iubesc soțul așa cum îmi iubesc cafeaua neagră dimineața. (…) Nu știu când o să facem nunta, nu știu ce să zic, probabil într-un timp destul de scurt, nu știu ce să zic momentan. Probabil va fi ceva foarte restrâns, cu familia și prietenii, și nu în România, cu siguranță va fi în Paris. Avem copii, nu cred că e cazul să mai vorbim de copii, dar dacă Dumnezeu trimite o să-l primim cu mare drag”, a mărturisit Laurette, pentru Spynews.

Laurette Atindehou deține un salon de masaj

 Vedeta și-a deschis anul trecut propriul salon de masaj în Capitală, dar nu orice masaj! Ea are angajați din Africa care pun în aplicare tehnici speciale de relaxare chiar de pe continentul de unde au venit și de unde are și Laurette rădăcini. Ea investește timp și energie pentru a avea succes și pentru a le asigura traiul angajaților ei.

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis.  Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a spus Laurette pentru Cancan.

 

Sursa foto: Instagram – laurette_atindehou
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: