Redactia.ro
Home » Monden » Lăutarii, mesaj incredibil pentru Klaus Iohannis: ”Venim cu Jador și îți sar geamurile de la Parlament”

Lăutarii, mesaj incredibil pentru Klaus Iohannis: ”Venim cu Jador și îți sar geamurile de la Parlament”

GALERIE FOTO (2) Lăutarii, mesaj incredibil pentru Klaus Iohannis

Maneliștii s-au săturat de regulile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus, motiv pentru care i-au transmis un mesaj surprinzător președintelui României Klaus Iohannis. Astfel, lăutarii au făcut un fel de manifest în mediul online, în care îl avertizează pe liderul statului că vor veni peste cu Jador la Parlament dacă nu își retrage măsurile referitoare la spectacole.

Lăutarii, mesaj incredibil pentru Klaus Iohannis: ”Venim cu Jador și îți sar geamurile de la Parlament”

În mediul online circulă de ceva vreme un fel de manifest organizat de lăutari care protestează împotriva restricțiilor impuse de autorități pe timpul pandemiei de coronavirus. Maneliștii i-au transmis un mesaj special președintelui Klaus Iohannis, în care îl avertizează că vin peste cu Jador și cu fanii lor, peste 60 de milioane de oameni, dacă nu renunță la măsura care prevede interzicerea petrecerilor.

Mesajul este adresat sub formă de pamflet, și conține mai multe expreii care nu pot fi scrise aici, dar arată starea de spirit pe care o au lăutarii. Cert este că oamenii de petrecere care anul trecut făceau o mulțime de bani la nunți, acum s-au trezit fără niciun ban în buzunar. După ce mesajul a devenit viral pe Internet, tot mai mulți maneliști au apreciat inițiativa și au distribuit postarea.

Mesajul șocant al lăutarilor pentru Klaus Iohannis

Am și eu un mesaj pentru obraznicul ăsta care a ieșit acuma și face legile, Iohannis. Mânca-ți-aș… tău… în afară că o să dea toți un share puternic, vreau să te întreb… nu e amenințare sau ceva… Noi suntem mulți rău de tot. Tu nu știi, dar noi suntem mulți rău de tot. Tu-ți dai seama că dacă eu îi chem pe frații mei care cântă cu intrumentele, cu vocile… și ne punem la tine, în față acolo, băiatul meu… Și începem să strigăm toți, să strigăm din toată inima: …. Îți dai seama că numai Biju strigă pe tine:… te faci… în secunda doi? Păi tu te iei cu noi de blesteme, te iei cu noi… ne pui să-ți strigăm noi ie vorbe?

Te-ai uitat și tu așa pe noi, pe vizualizările alea, pe Youtube, ai băgat ochii ăia ai tăi de gagiu? Tu-ți dai seama, numai pe Jador dacă îl chem, că vine cu șaizeci și ceva de milioane de oameni? Vrei să-ți aduc mai mult decât îți încape în țară? Dă drumul la treburi să cântăm… Dă drumul mă, că dacă ni se face foame și vemim șaizeci și ceva de milioane la poarta ta, te mâncăm pe tine, ești nebun?”, a mai spus acesta.

Totodată, inițiatorul îl amenință pe șeful statului că va veni să-i cânte ceva frumos și îl cheamă pe Jador, de îi sar geamurile de la Parlament.

Stai în banca ta că scot acum saxofonul și îți faco horă din-aia de înnebunești. Stați cuminți și dați drumul la treburi, să nu venim peste voi să vă cântăm ceva frumos. Să nu vă cântăm vreo horă. Să nu vă cântăm vreo sârbă, ”Iohannese”. Stai cuminte că dacă îți bag o sârbă în ”re major”, înnebunești. Îl chem pe Jador, îți bagă o ”Dau moda”, îți sar în sus geamurile de la Parlament, ai luat-o razna? Stai cuminte, că dacă aduc trendingul pe tine… vrei să fac revoluție, vrei să mă apuce dracii? ”Iohannese”, stai cuminte, că-l pun pe Jador pe tine”, se arată în ”manifestul” anti-Iohannis și anti-măsuri de pandemie.

Mesaj pentru Iohannis

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: