Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva, parada modei pe litoralul turcesc. Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată superb în costum de baie și are alură de fotomodel

Lavinia Pârva, parada modei pe litoralul turcesc. Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată superb în costum de baie și are alură de fotomodel

GALERIE FOTO (4) lavinia parva

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior se bucură de o vacanță exotică în Turcia, alături de fiul lor Alexandru. Discret din fire, artistul nu a distribuit multe imagini în mediul online din vacanță, însă Lavinia nu a ezitat și a distibuit numeroase fotografii care au adunat sute de aprecieri din partea fanilor.

Lavinia Pârva, parada modei pe litoralul turcesc

Lavinia Pârva are 38 de ani, este mama unui băiețel de 4 ani, însă are un trup tras ca prin inel. Ține foarte mult la modul în care arată și petrece ore bune la sala de sport, lucru care se poate observa cu ușurință dacă aruncăm o privire asupra celor mai recente imagini distribuite de către Lavinia Pârva în mediul online.

lavinia parva
Lavinia Pârva se află în vacanță în Turcia

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior se află într-o vacanță în Turcia, într-un resort de lux. Se bucură de temperatura bună a apei și de nisipul fin. Lavinia Pârva nu a ratat ocazia de a se poza în costum de baie. Solista a făcut o adevărată paradă a modei și s-a pozat în tot felul de costume, care mai de care mai îndrăznețe.

lavinia parva
Lavinia Pârva s-a fotografiat în costum de baie

Motivul pentru care Lavinia Pârva nu distribuie imagini cu familia

Are un mijloc de viespe, picioare tonifiate, un decolteu abisal și un zâmbet care ar putea cuceri pe oricine. Nu putem spune decât că Lavinia a găsit elixirul tinereții și că Ștefan Bănică Junior este un bărbat foarte norocos.

lavinia parva

Momentele în care Lavinia decide să distribuie imagini alături de Ștefan sau de fiul său sunt unele foarte rare. Chiar ea a dezvăluit care este motivul pentru care preferă să păstreze discreția asupra vieții de familie, care de altfel este una împlinită și fericită. „Nu-mi place însă să intru în intimitatea familiei mele pe conturile de socializare, fac asta rar şi doar atunci când simt cu adevărat să împart un anumit moment sau sentiment din viaţa mea cu publicul meu.”, a dezvăluit soția lui Ștefan Bănică Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: