Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Petrea, declarații despre o viitoare sarcină: „Ar fi riscant pentru sănătatea mea”

Lavinia Petrea, declarații despre o viitoare sarcină: „Ar fi riscant pentru sănătatea mea”

Lavinia Petrea este o vedetă apreciată din televiziunea românească. Aceasta a debutat ca reporter,iar acum este prezentator. Ea are o carieră demnă de invidiat și o familie frumoasă și armonioasă.

Vedeta are trei copii care îi oferă motive să se simtă o mamă împlinită.

Lavinia Petrea, declarații emoționante

Aceasta a oferit un interviu pentru cei de la , „OK! Magazine” în care a oferit detalii personale cu privire la familia ei și dorințele sale.

Aceasta a recunoscut că „și-a dorit să aibă un singur copil, însă viața i-a oferit o surpriză. Acum, ea nu își dorește să devină din nou mamă deoarece acest lucru i-ar putea agrava starea de sănătate”, conform aceleași surse.

De ce nu își dorește Lavinia Petrea să devină mamă pentru a patra oară

Lavinia Petrea a fost întrebată, dacă are de gând să aducă un al patrulea copil pe lume. Aceasta a mărturisit că inițial și-a dorit un singur copil, însă a avut parte de surpiza de a da naștere de trei ori. Vedeta a declarat că ar fi riscant pentru sănătatea să dea naștere dinou:

„Eu îmi imaginam că voi avea un singur copil. Aveam deja 32 de ani cand l-am născut pe Mathias și mă gândeam că nu prea mai am când să mai fac încă doi copii. Mi se face dor de perioada în care copiii mei au fost bebeluși, dar nu ne gândim și la un al patrulea copil. Ar fi riscant pentru sănătatea mea’, a declarat ea.

Lavinia Petrea a născut de trei ori prin cezariană

Aceasta a explicat că imediat după prima sarcină, au existat riscuri, dar e fericită că are trei copii sănătoși:

„Pentru că cele două sarcini care au urmat după nașterea primului copil au fost ambele cu risc. Am născut de trei ori prin operație de cezariană, la distanță mică, și nu au lipsit emoțiile legate de sănatatea mea și a copilului pe care îl aveam în pântec. În toate cele trei sarcini. Maternitatea m-a întregit’, a mai spus ea pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: