Redactia.ro
Home » Știri » Lavinia Pîrva face senzație în costum de baie! Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată acum chiar mai bine decât înainte de sarcină

Lavinia Pîrva face senzație în costum de baie! Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată acum chiar mai bine decât înainte de sarcină

GALERIE FOTO (5)

Lavina Pîrva face senzație cu pozele ei în costum de baie! Soţia lui Ştefan Bănică Jr. şi-a recăpătat formele de dinainte de a naște! Artista își etalează acum cu mândrie silueta.

Se vede clar că Lavinia Pîrva s-a pregătit bine pentru vacanţă de vară! Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată demențial în costum de baie! Mai mult, fanii au observant că artista arată acum chiar mai bine decât înainte de sarcină!

După ce mulți au criticat-o pentru kilogramele în plus cu care a după ce l-a născut pe micuţul Alexandru, cel de-al treilea copil al lui Ştefan Bănică Jr., iată că acum Lavinia Pîrva le dă peste nas tuturor cu silueta ei.

Plecată în vacanţă în Grecia, alături de soțul ei Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva şi-a etalat formele pentru care multe femei o invidiază acum, după ce a reușit să scape de kilogramele de după sarcină.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a ales ținute de plajă în ton cu atmosfera insulei aleasă pentru vacanță. Si fără modestie, soția lui Ștefan Bănică Jr. arată acum de milioane, chiar mai bine decât înainte de sarcină!

Și se pare că Lavinia Pîrva şi-a pus în bagaj și piese din propria sa colecţie de haine!

Soția lui Ștefan Bănică, afacere în plină pandemie

La cei 35 de ani, Lavinia Pîrva și-a deschis propria afacere. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a hotărât că, dacă tot nu a mai câștigat la fel de mulți bani din muzică din cauza pandemiei Coronavirus.

În colaborare cu fosta iubită a lui Bogdan Grigoriu, Lavinia a deschis un magazin cu haine online. Frumoasa brunetă se ocupă foarte mult cu promovarea noii afaceri, mai ales că restricțiile au oprit evenimentele, deci și concertele.

Soția lui Bănică Jr. nu este doar antreprenoare, ci și model pentru hainele pe care le vinde. Ea se pozează în ținutele pe care le scoate la vânzare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini