Redactia.ro
Home » Știri » Ileana Stana Ionescu și-a putut îmbrățișa fiul din America, după trei ani. Cum a decurs întâlnirea

Ileana Stana Ionescu și-a putut îmbrățișa fiul din America, după trei ani. Cum a decurs întâlnirea

leana Stana Ionescu și-a putut îmbrățișa fiul din America, după trei ani. Cum a decurs întâlnirea

Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după trei ani, și l-a putut îmbrățișa. Iată cum a decurs întâlnirea lor, care a fost încărcată de emoții fără doar și poate.

Ileana Stana Ionescu și-a putut îmbrățișa fiul din America, după trei ani. Cum a decurs întâlnirea

Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul stabilit în America, după trei ani. La începutul anului, ea declara că îi este foarte teamă că nu mai apucă să-și mai strângă în brațe fiul. Dar uite că nu s-a întâmplat așa, din fericire. Despărțiți din cauza pandemiei de COVID-19, a venit momentul când s-au putut lua în brațe, cuprinși de dor.

Soțul actriței, Andrei Ionescu, a dezvăluit cum a fost întâlnirea lor.

„A fost fiul nostru în țară, a stat zece zile, pe 2 decembrie s-a întors în America. Ce să vă zic, câtă bucurie pe noi! Ileana mea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob! A venit singur, fără soție și fără copii, nu ne văzusem de trei ani, din cauza pandemiei”.

„M-a emoționat foarte mult că seara îmi citea dintr-o carte pe care o cumpărasem uitând că nu mai văd, că am mari probleme cu vederea. Mi-a promis că vine din America să îmi citească și uite că s-a ținut de cuvânt. Îmi citea așa cum îi citeam și eu povești, când era mic. Zilele trecute, a plecat iar și deja ne e dor de el. Înainte, vorbeam cu el la telefon și eram liniștit, dar acum că a fost la noi și cu noi mi se face iar dor”.

„Nu mă gândesc niciodată că îl văd pentru ultima oară, deși am o vârstă. Trăiesc și ca să-l îmbrățișez din nou!”, a declarat cu emoție în glas Andrei Ionescu, pentru Impact.ro.

Andrei Ionescu a dezvăluit că vă petrece alături de soție Sărbătorile de iarnă.

„Ileana stă mai mult la televizor, mai vizionează câte un film, dar nu telenovele, că nu îi plac, și doarme foarte mult. Iar de Sărbători, eu și Ileana vom sta acasă, avem o femeie care ne gătește și ne ajută să punem frumos masa, să facem bradul. Așteptăm musafiri, avem câțiva buni prieteni, cu care mai stăm la povești, iarna, de Sărbători…”, a mai spus acesta, potrivit sursei.

leana Stana Ionescu și-a putut îmbrățișa fiul din America, după trei ani. Cum a decurs întâlnirea
Foto: colaj Viva!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: