Redactia.ro
Home » Știri » Lecţia de viaţă dată de un poliţist unui bărbat care nu mai voia să trăiască! ”Orice s-ar întâmpla, viața merită trăită”

Lecţia de viaţă dată de un poliţist unui bărbat care nu mai voia să trăiască! ”Orice s-ar întâmpla, viața merită trăită”

Lecţia de viaţă dată de un poliţist unui bărbat care nu mai voia să trăiască! ”Orice s-ar întâmpla, viața merită trăită”

Un polițist i-a oferit unui bărbat cea mai bună lecție de viață! Acesta voia să-și pună capăt zilelor, însă omul legii a reușit să-l salveze. 

Lecţia de viaţă dată de un poliţist unui bărbat care nu mai voia să trăiască! ”Orice s-ar întâmpla, viața merită trăită”

Incidentul a avut loc marţi după masă pe un pod din Arad, acolo unde un bărbat amenința că îşi pune capăt zilelor. Din fericire, un polițist l-a convins pe individ că orice s-ar întâmpla, viața merită trăită. Evenimentul a fost povestit de Poliţia Română pe pagina de socializare a instituţiei.

”Puțin după ora 16.00, dispecerul de la 112 a fost anunțat că un bărbat vrea să-și pună capăt zilelor, intenționând să sară de pe un pod din Arad. De îndată, a fost dirijată o patrulă de ordine publică la fața locului, un echipaj ISU și o patrulă de jandarmi. Eugen Mihuț, cu o experiență de aproape 25 de ani la ordine publică, a fost primul care a ajuns la fața locului.

Știa că fiecare secundă contează în astfel de situații, iar cei care iau decizia de a-și încheia socotelile o pot pune în aplicare în orice moment. Așa l-a găsit pe bărbatul de 47 de ani, hotărât să sară de la mai mulți metri înălțime, tulburat și dezorientat. Norocul lui, astăzi, a fost Eugen, care l-a convins că orice s-ar întâmpla, viața merită trăită. Bărbatul a coborât, fiind preluat de un echipaj medical, pentru evaluare și consiliere. Astăzi a fost o zi bună pentru polițiștii de ordine publică din Arad: o viață a fost salvată”, spune Poliţia Română.

A predat poliției un telefon mobil și un portmoneu cu peste 6.000 de lei

efuirea bancomatelor și a bunurilor valoroase nu mai reprezintă nimic șocant pentru lumea din ziua de azi. Tentația banului este foarte mare, dar cu toate astea mai există oameni care se gândesc la suferința celorlalți. Este și cazul unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Alba Iulia.

Acesta a găsit un telefon mobil și un portmoneu cu aproximativ 6.000 de lei, și fără să stea pe gânduri a mers la secția de Poliție pentru a raporta obiectele pierdute. Ulterior, s-a dovedit că acestea îi aparțineau unei femei care cumpărase materiale de construcție. Preocupată cu încărcarea bunurilor în autoturism, aceasta și-a uitat telefonul mobil și portmoneul pe plafonul mașinii. După ce a pornit mașina, obiectele au căzut de pe mașină, iar bărbatul le-a găsit pe stradă. La scurt timp, autoritățile au găsit-o pe femeie și i-au restituit obiectele pierdute. Femeia a rămas surprinsă de gestul bărbatului din Alba Iulia, iar IPJ Alba l-a felicitat pentru fapta sa.

„Azi, 17 august 2021, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Radu Călin, de 43 de ani, din Alba Iulia, care a predat un telefon mobil şi un portmoneu cu suma de 6.199 de lei, carduri şi documente. Bărbatul a declarat că le-a găsi, pe partea carosabilă, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în apropierea unui magazin. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care pierduse portmoneul şi telefonul, o femeie din Alba Iulia, căreia i-au fost restituite şi care le-a spus poliţiştilor că a cumpărat materiale de construcţie de la un magazin din zonă şi, la plecare, fiind preocupată cu încărcarea cumpărăturilor în autoturism, le-a uitat pe plafonul acestuia”, se arată într-un comunicat transmis de către IPJ Alba.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: