Redactia.ro
Home » Monden » Legendarul Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artistul

Legendarul Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artistul

Legendarul Carlos Santana a leșinat pe scenă

Legendarul Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert. Celebrul cântăreț și-a speriat fanii după ce a leșinat pe scenă în timpul unui concert în aer liber în apropiere de Detroit, Michigan. Medicii i-au acordat primul ajutorul chitaristului de 74 de ani.

Legendarul Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artistul

Carlos Santana a lesinat pe scenă în timpul unui concert in aer liber în apropiere de Detroit, Michigan. Legendarul cântăreț a primit ajutor din partea personalului medical, în Clarkston, după care a fost dus la departamentul de urgență al unui spital pentru a fi ținut sub observație. Managerul său, Michael Vrionis, a declarat că artistul se simte bine. Cu toate astea, spectacolul pe care Carlos Santana îl avea planificat pentru 6 iulie las Burgettstown, Pennsylvania, va fi amânat. Pe internat au apărut imagini în Santan este ajutat după ce i s-a făcut rău. Chitarisul și trupa sa Santana se aflau în turneu în America de Nord, cu show-ul Miraculous Supernatural.

Carlos Santana s-a născut pe 20 iulie 1947 în Autlan de Navarro din Mexic. Carlos a devenit cunoscut la sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70, când a avut mare succes cu cariera sa. Acesta a creat un gen de muzică diferit, un mix între rock și jazz latino-american. În 2015, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 20 pe lista celor mai mari 100 de chitariști. A câștigat 10 premii Grammy și trei premii Latin Grammy.

A învățat să cânte la vioară la vârsta de cinci ani și la chitară la vârsta de opt ani. De asemenea, fratele său mai mic, Jorge Santana, a devenit și el chitarist profesionist. Carlos a influentat de Ritchie Valens într-un moment în care erau foarte putini mexicani in muzica rock și pop americană. În 1966, Carlos a fondat Santana Blues Band.

Cine este soția lui Carlos Santana

Carlos Santana a fost căsătorit de două ori. În prezent este căsătorit cu Cindy Blackman. Cei doi s-au întâlnit în 2010. Înainte de căsătoria cu Cindy, Carlos a avut o relație cu Deborah Santana, de care a divorțat în 2007. Au împreună trei copii, Salvador, Stella și Angelica. Anterior el a avut o relație cu Debra Hunter și impreună au avut trei copii, William, Carlos jr. și Carly. Piesa sa, „Maria Maria” a câștigat la premiile Grammy premiul pentru cea mai bunî interpretare pop de către un duo sau un grup de voce. Piesa a ajuns pe primul loc în Canada, Franța, Germania, Suedia, Elveția și SUA. Carlos Santana a colaborat cu bucătarul-șef Roberto Santibañez pentru a deschide cinci restaurante cu același nume, după melodie. Majoritatea sunt situate în zona golfului San Francisco, iar alte locații se află în Arizona și Texas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: