Redactia.ro
Home » Monden » Lena Miclăuș a trăit 21 de zile doar cu apă. Ce a descoperit cântăreața după niște analize medicale

Lena Miclăuș a trăit 21 de zile doar cu apă. Ce a descoperit cântăreața după niște analize medicale

Lena Miclăuș a trăit 21 de zile doar cu apă. Ce a descoperit cântăreața după niște analize medicale

Lena Miclăuș susține că a trăit 21 de zile doar cu apă. Ce a descoperit cântăreața de muzică populară după niște analize medicale. Iată amănunte.

Lena Miclăuș a trăit 21 de zile doar cu apă. Ce a descoperit cântăreața după niște analize medicale

Lena Miclăuș a vorbit despre o perioadă atipică din viața ei, în exclusivitate pentru Antena Stars. La îndrumarea unui preot, cântăreața de muzică populară a ținut post timp de 17 zile, iar apoi a continuat.

„Pentru mine a fost foarte benefic postul. Între timp, am mai ținut unul de 21 de zile pentru că eu, prima dată când l-am ținut pe cel de 17 zile, am ținut doar la îndrumarea unui preot, pentru că eu am vrut să fac doar o chestie sufletească, de mulțumire pentru tot ce am eu, ce sunt, și copiii, casă, familie și așa mai departe”.

„După ce am terminat acel post de 17 zile, m-am documentat oarecum un pic medical mai bine și dacă l-aș fi putut ține până la 21 de zile se spune că se schimbă sângele în organism. Eu am fost oarecum supărată pe mine că nu am știut treaba asta și nu am ținut atunci prima dată 21 de zile să văd dacă se produce schimbarea asta și de aceea am mai încercat în vară unul de 21 de zile”, a mai adăugat Lena Miclăuș.

Lena Miclăuș a mai spus că și-a făcut o serie lungă de analize și a avut motive de îngrijorare.

„Am vrut strict să văd dacă se întâmplă medical ceva pentru că eu îmi și făcusem cu un an înainte niște analize care nu mi-au ieșit tocmai foarte bine, și anemie, și tot. În jur de 28 de analize mi-am făcut, dintre care peste jumătate, poate trei sferturi, mi-au ieșit destul de prost și atunci am vrut să-l țin pe cel de 21 de zile”, a declarat aceasta, în cadrul aceluiași interviu pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: