Redactia.ro
Home » Monden » Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoții i-au furat 20.000 de euro, ceasuri și sute de grame de aur

Leo de la Kuweit a fost jefuit. Hoții i-au furat 20.000 de euro, ceasuri și sute de grame de aur

GALERIE FOTO (2)

După Culiță Sterp, un alt manelist a fost prădat de hoți. Leo de la Kuweit a rămas fără 20.000 de euro, zece ceasuri și mult aur, după ce hoții i-au călcat pragul casei. Cum s-a întâmplat totul.

Leo de la Kuweit a fost jefuit

Leo de la Kuweit a fost jefuit în doar câteva clipe de neatenție. Celebrul manelist a rămas fără 20.000 de euro, zece ceasuri și 200 de grame de aur, scrie Cancan.ro Hoții au plecat cu buzunarele pline, cu banii munciți de cântăreț. Infractorii au dat buzna în casa manelistului, atunci când soția acestuia, Cristina, se afla cu cățelul la plimbare. Hoții au așteptat momentul în care Leo de la Kuweit a plecat de acasă. Aceștia au intrat pe geam, deși locuința celor doi se află la etajul 1.

Culiță Sterp a rămas fără seiful plin cu bani

De curând, Culiță Sterp anunța că hoții i-au devastat locuința și că i-au furat seiful plin cu bani. Aici este vorba de sute de mii de euro, așa cum a precizat cântărețul în nenumărate rânduri. De altfel, artistul a mărturisit adesea că are suspecți, însă preferă să nu le dea numele pentru că nu este sigur și așteaptă ca Poliția să-și facă treaba. Culiță Sterp încă îi caută pe infractori, sperând că va afla, la un moment dat, cine i-a furat banii din casă. Toată lumea a avut un șoc atunci când a aflat că i-a fost furat seiful cu bani, când nimeni nu era acasă. Acum a fost rândul lui Leo de la Kuweit, căruia i-au fost furați banii din casă. Manelistul a rămas fără 20.000 de euro, foarte mult aur și zece ceasuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini