Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, a făcut anunțul. Nu știe cum să-și revină: „Ai luat jumătate din mine”

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, a făcut anunțul. Nu știe cum să-și revină: „Ai luat jumătate din mine”

GALERIE FOTO (4) Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, a făcut anunțul. Nu știe cum să-și revină: „Ai luat jumătate din mine”

Lidia Buble a anunțat în mediul online că trece prin momente grele, iar în imagini are lacrimi în ochi. Iată ce s-a întâmplat și de ce simte că a pierdut o „jumătate” din ea.

Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, a făcut anunțul. Nu știe cum să-și revină: „Ai luat jumătate din mine cu tine”

Lidia Buble și-a pierdut prietenul cel mai bun, așa cum l-a numit. Cățelul cântăreței, care avea un nume asemănător cu al ei – Bubbly, a murit ieri dimineață, iar pierderea lui i-a adus Lidiei Buble lacrimi în ochi. Patrupedul avea patru ani și fusese primit de la fostul ei iubit, Răzvan Simion, matinalul de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Din postările ei din mediul online reiese faptul că se simte tare rău din cauza asta. Simte, spune ea, că și-a pierdut o jumătate, o jumătate din ea.

„Nu știu cum voi învăța să trăiesc fără tine… Ai luat jumătate din mine cu tine. TE IUBESC, PRIETENUL MEU CEL MAI BUN”, a scris Lidia Buble pe câteva dintre imaginile publicate pe Instagram, la Story.

În imagini, ea apare cu ochii în lacrimi și a dat de înțeles că suferă în acele momente. Ea apare îmbrățișându-și cățelul alb și pufos sau sărutându-l, în câteva poze.

Acum câteva luni, Lidia Buble a mers cu Bubbly la veterinar.

„Gata, astăzi mai avem de făcut ultimele analize și terminăm. Suntem sănătoșei, nu chiar de tot, dar suntem bine”, a spus atunci Lidia Buble.

Bubbly o însoțea pe Lidia Buble aproape peste tot.

„Spre uimirea tuturor, îl iau și pe scenă cu mine. Îl mai las DJ-ului sau îl aduc în fața publicului, pentru că… este cerut! Culmea, după cântari, el face cele mai multe poze cu bublișorii. În alte cazuri, are gentuța lui specială, unde stă cumințel, doarme și mă așteaptă să ne jucăm, după concert”, a mărturisit cântăreața în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: