Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, îndoliată. Și-a pierdut cel mai bun prieten: „Scuzați-mi fața. M-au răscolit amintirile…” VIDEO

Lidia Buble, îndoliată. Și-a pierdut cel mai bun prieten: „Scuzați-mi fața. M-au răscolit amintirile…” VIDEO

Lidia Buble, îndoliată. Și-a pierdut cel mai bun prieten:

Lidia Buble, îndoliată. Cântăreața a trecut prin clipe groaznice după ce Bubbly, cel mai bun prieten al ei, cățelul ei de suflet, s-a stins. Aceasta suferă enorm după patruped și le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele sociale drama prin care trece și cum se simte. Iată detaliile!

Lidia Buble și-a pierdut cel mai bun prieten

Lidia Buble și-a pierdut cel mai bun prieten, pe cățelul ei Bubbly cu care se afișa non-stop și pe care l-a iubit până în ultima clipă a vieții lui. Aceasta avea o relație extraordinară cu patrupedul și nu-i vine să creadă că nu mai este în viață. Evenimentul tragic a marcat-o profund pe cântăreață:

„Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmulețul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el”, a transmis Lidia Buble, în urmă cu scurt timp, pe Instagram. 

Lidia Buble, despre Bubbly: „Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”

Îndrăgita cântăreață, Lidia Buble, le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele sociale că Bubbly a avut probleme grave de sănătate și s-a chinuit până în ultima clipă. Acesta suferea de pancreatită și câteva probleme la inimă, iar rinichii lui erau „praf” și „urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”, după cum relatează artista:

„Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatita și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctporii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urma cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.

L-am trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când m-am dus să îl iau, doctorii mi-au zis că este deshidratat, că nu au putut să îi ia sânge, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare. Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine. Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simte din ce în ce mai rău. Se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce”, a mai declarat Lidia Buble, pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: