Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Fecioru a primit lovitura vieții chiar în ziua nunții! Ce „cadou” i-a făcut amanta soțului

Lidia Fecioru a primit lovitura vieții chiar în ziua nunții! Ce „cadou” i-a făcut amanta soțului

GALERIE FOTO (4) Condimentul care sigur te scapă de coșuri! Leacul dezvăluit de Lidia Fecioru: „Trebuie să mestecăm...”

Parcursul tumultuos al Lidiei Fecioru, o femeie care și-a înfruntat demonii interiori și a găsit în forța și determinarea ei puterea de a merge mai departe, este o poveste ce merită cunoscută de toată lumea. De la momentele de suferință și încercare la cele de creștere și renaștere, ea ne amintește că puterea de a merge mai departe se află în noi înșine. 

Viața aduce cu ea atât momente de bucurie cât și de încercare, iar Lidia Fecioru a trăit ambele în mod intens. De la momentele de suferință și dezamăgire la cele de putere și renaștere, povestea sa este un exemplu de curaj și încredere în propriile resurse.

O căsnicie legată din iubire și distrusă de infidelitate

La doar 18 ani, Lidia Fecioru a luat o decizie mare: să se căsătorească cu un bărbat mai în vârstă cu zece ani decât ea. Cu toate acestea, bucuria căsătoriei a fost umbrită de dezvăluirea că soțul ei avea o amantă însărcinată. În ciuda suferinței și a dezamăgirii, Lidia a luat o decizie curajoasă de a pune punct acestei căsnicii de doar o lună.

După primul divorț, Lidia Fecioru a găsit puterea să creadă din nou în dragoste și s-a căsătorit pentru a doua oară. Cu toate acestea, drumul spre fericire nu a fost lipsit de obstacole. În ciuda eforturilor sale, a fost nevoită să facă față unei noi despărțiri, dar a găsit liniștea alături de copiii săi, care i-au dat puterea să meargă mai departe.

„După ce am divorțat, acum 20 de ani, prima perioadă de un an de zile am zis că după ce divorțez mă îmbăt, primul lucru pe care îl fac, că nu m-am îmbătat în viața mea. Și nu m-am putut îmbăta, pentru că întâi a fost dulceața libertății, eforia libertății, după care am început să am părerile de rău și îmi căutam vină, după care am început să am chestia asta, de singurătate, și nu e ok.

Am trecut printr-o perioadă de refacere, renaștere, reformare, care e o perioadă de depresie. La un moment dat, au venit băieții mei, erau mărișori deja, mari. Unul s-a așezat la picioare și unul s-a așezat la capul meu, eram pe canapea, în sufragerie și a zis: `Mama, te rog frumos să te îmbraci și să ieși afară.`”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul podcastului lui Raoul (vezi mai jos).

Înfruntarea temerilor și regăsirea puterii interioare

Unul dintre cele mai dificile momente din viața Lidiei Fecioru a fost atunci când a trebuit să își ia copiii și să plece într-o altă țară, fără să aibă sprijinul nimănui. Cu toate acestea, a găsit în ea însăși resursele necesare pentru a face față acestei provocări și pentru a-și continua drumul cu încredere și determinare.

Povestea Lidiei Fecioru este una impresionantă de curaj, reziliență și determinare în fața adversităților vieții. Ea ne învață că putem depăși orice obstacol atunci când avem încredere în noi înșine și suntem susținuți de cei dragi. Prin înfruntarea provocărilor și refuzul de a fi definiți de alții, putem găsi adevărata noastră fericire și împlinire în viață.

„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții. Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el. (…)

Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam. Eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: Acum, da. Am mers la el și i-am spus: acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a răspuns: Dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung!”, a mai povestit Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: