Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Fecioru, predestinată să devină bioenergoterapeută. „Știu lucruri pe care nu le-am citit”. Ce job-uri a avut înainte de asta

Lidia Fecioru, predestinată să devină bioenergoterapeută. „Știu lucruri pe care nu le-am citit”. Ce job-uri a avut înainte de asta

Lidia Fecioru, predestinată să devină bioenergoterapeută

Lidia Fecioru ar fi fost predestinată să devină bioenergoterapeută, crede ea. Iată ce dezvăluiri a făcut, dar și ce meserii a avut înainte să decidă că asta vrea să facă toată viața, așa cum simte că face „de trei vieți încoace”.

Lidia Fecioru, predestinată să devină bioenergoterapeută. „Știu lucruri pe care nu le-am citit”. Ce job-uri a avut înainte de asta

Născută în 1962 și originară din satul Ordohei, Republica Moldova, Lidia Fecioru s-a căsătorit la doar 18 ani, după care au venit pe lume și copiii. Ulterior, ea a divorțat. Deși a studiat la Facultatea de Medicină din Chișinău, de-a lungul timpului ea a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut, a relatat Bzi.ro.

În opinia ei, într-un sens restrâns, bolile sunt cauzate de dezechilibre energetice, iar vindecarea poate veni tot cu ajutorul bioenergiei. Pentru această meserie din urma ar fi fost, de fapt, predestinată, crede ea.

„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrograma, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit Lidia Fecioru la Antena3.

După ce a aflat asta, Lidia Fecioru a luat decizia de la merge în Moscova pentru a studia parapsihologia. Din 1991 s-a mutat în România și a deschis un cabinet de medicină alternativă. În prezent, are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, arată sursa menționată mai sus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro