Redactia.ro
Home » Sport » Liga I devine ring de box! Încă un oficial a fost bătut

Liga I devine ring de box! Încă un oficial a fost bătut

Liga I devine ring de box

Liga I devine ring de box. Un moment halucinant s-a petrecut la echipa FC Hermannstadt. Filip Jazvic l-a lovit cu pumnul în față pe directorul sportiv, Răzvan Zamfir, după ce a aflat că va fi pus pe liber.

Croatul s-a enervat când a auzit că nu mai este în vederile antrenorului și nu s-a mai putut abține. Mai întâi i-a adresat mai multe injurii, apoi l-a lovit. Oficialii echipei spun că vor merge la IML, apoi depun plângere la poliție.

Oficialii clubului vor ca Jazic să plătească

„Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. După masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului. A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt!”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit Gazetei Sporturilor.

Directorul departamentului de scouting, Răzvan Zamfir spune că lucrurile nu vor rămâne așa. Este decis să meargă până la capăt, și jucătorul să fie pedepsit conform legii, Atacantul în vârstă de 28 de ani a venit la Hermannstadt în ianuarie. A jucat în 18 meciuri oficiale în care a marcat două goluri.

Răzvan Zamfir, vrea dreptate

”E un gest huliganic, urât, care nu are loc într-un vestiar sau la un club. Nu am avut nicio discuție înainte și aveam o relație foarte bună cu el. El nu a înțeles de ce îi spunem tocmai acum. I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viață. Toți jucătorii care au plecat au fost plătiți la zi. A depășit orice limită”, declarant cel supranumit „Moggi de România”, la Digi Sport.

Liga I devine ring de box. Incidentul vine la căteva zile după ce impresarul Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față antrenorului de la Astra Giurgiu, Dan Alexa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini