Redactia.ro
Home » Monden » Lino Golden, într-o nouă relație după despărțirea de Andra Ghinea? Artistul s-a afișat în brațele altei femei

Lino Golden, într-o nouă relație după despărțirea de Andra Ghinea? Artistul s-a afișat în brațele altei femei

GALERIE FOTO (4)

Lino Golden și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Artistul s-a afișat la brațul altei femei. A postat imaginea pe contul personal de Instagram. 

 

Lino Golden s-a afișat în brațele altei femei

Lino Golden , fostul ”protejat” al lui Alex Velea și frumoasa Andra Ghinea au trecut de-a lungul timpului printr-o serie de împăcări și de despărțiri, luând decizia ca în cele din ur,ă să o ia pe drumuri separate. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și nici nu mai au fotografii împreună.

Lino Golden nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărțirea de iubita sa în mod oficial, dar a reușit să își ia prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Lino s-a afișay în brațele unei alte femei pe contul său de Instagram. Fata îl ține strâns în brațe pe Lino, semn că între ei ar fi vorba despre ceva mai mult decât o prietenie. Fostul protejat al lui Alex Velea a preferat să nu îi arate chipul tinerei și a ales să facă poză doar în zona brațelor.

 

Lino Golden, despre relația cu Andra Ghinea

Lino Golden a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația cu Andra Ghinea. Sătuld e speculațiile care au apărut în presă, Lino Goldena  spus adevărul despre relația pe care o are cu iubita sa. Artistula  declarat atunci că preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

”Adevărul este că noi doi știm cel mai bine și o să o ținem cât mai privată situația, că așa e cel mai bine. Ce e între noi, e mai pur. M-am așteptat să fie știri de genul, nu mă deranjează. Nu o deranjează nici pe el, suntem amândoi niște adolescenți maturi și gândim suficient de mult încât să nu ne afecteze lucruri de genul. Lumea vede doar ce vrea să vadă, nimeni nu știe exact, decât noi doi, certuri și chestiile de genul sunt stric ce scrie acolo, n-am confirmat nimic. Nu confirmăm nimic niciodată, e mai bine să fie mister. Am și scris o piesă despre ea, va ieși în curând.”, a declarat Lino Golden, la Star Matinal de Weekend, cu ceva timp în urmă.

Mai mult, pentru a-și demonstra iubirea, Lino Golden a făcut un gest extrem și și-a tatuat chipul acesteia pe corp.

Am renunțat la autoizolare și am făcut ce era mai grav pe lume, mi-am făcut un tatuaj pe mâna stângă cu chipul Andrei Ghinea. Este un pas foarte mare pentru un om care este într-o relație cu cineva”, a spus Lino Golden pe canalul lui de YouTube.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: