Redactia.ro
Home » TV » LIVE TEXT Finala Asia Express 2019 – cine câștigă 30.000 de euro

LIVE TEXT Finala Asia Express 2019 – cine câștigă 30.000 de euro

GALERIE FOTO (5)

Finala Asia Express este jucată de echipele formate din Oase și CRBL și Ruby cu Robert. Bogdan și Cocuța au fost elimnați în a doua etapă a finalei reality show-ului de la Antena 1. Urmărește aici în timp real ce se întâmplă în ultima ediție din sezonul 2.

Update 23.35 – CRBL si Oase au castigat Asia Express 2019

Cine este Oase de la Asia Express. Numele lui real
Mesajul transmis de soția lui CRBL în timpul finalei Asia Express. Elena a fost asaltată de întrebări
Vezi aici câți bani au încasat câștigătorii!
Update ora 23.05: Emisiunea devine din ce in ce mai dificila. Concurentii sunt obositi si cursa e antrenanta. Traficul din Mumbai le pune mari probleme ambelor echipe.

Finala Asia Express - Live Text din 14 aprilie 2019, cand are loc finala show-ului de televiziune Asia Express
Finala Asia Express – Live Text din 14 aprilie 2019, cand are loc finala show-ului de televiziune Asia Express

Update ora 23:00: S-a lasat noaptea in Mumbai, insa competita merge mai departe. Asia Express continua!

LIVE TEXT Finala Asia Express 2019
LIVE TEXT Finala Asia Express 2019

Update ora 22.47: Au ajuns la hotel si CRBL si Oase. Echipele afla ca pot lua o pauza de odihna inainte de proba finala.

Update ora 22.45: Ruby si Robert au ajuns intr-o camera de hotel. Ei inca nu stiu ce se afla in locatie. CRBL si Oase sunt destul de in urma!

Update ora 22.30: Incepe o noua proba dificila. Cei 4 concurenti trebuie sa transporte niste recipiente grele.

CRBL si Oase la una dintre probe Asia Express
CRBL si Oase la una dintre probe Asia Express
Ruby si Robert in Finala Asia Express
Ruby si Robert in Finala Asia Express

Noi am aflat castigatorii. Vezi aici cine pleaca cu premiul Asia Express.

Asia Express sezonul 2 – ultima editie

Finala Asia Express se apropie de final. Deja concurentii au depasit 4 etape. Ei incearca sa ajunga primii cat mai aproape de premiu.

Update ora 21.50: O noua proba distractiva! Coregraful CRBL pare avantajat de situatie. Concurentii au avut de invatat coregrafia unui dans si apoi sa ii invete la randul lor pe alti 10 oameni. Oare cineva va reusi primul?

Finala Asia Express Update ora 21.15: Cele doua echipe trebuie sa faca ghirlande din flori. Sunt momentan pe picior de egalitate.

Update ora 21.35: Ruby a reusit sa duca in eroare ambele echipe, complet neintentionat. Toti credeau ca vor gasi urmatorul indiciu inchis sub lacat, insa surpriza, totul era in fata ochilor lor.

Update ora 21.05: Ruby si Robert au avantaj si au depasit deja o mare parte din prima etapa. Oase si CRBL sunt putin in urma lor.

Update ora 20.45: Atat CRBL si Oase cat si Ruby si Robert au trecut cu bine de primul hop. Ei raspund la mai multe intrebari puse de fostii concurenti, pentru a merge mai departe. Intrebarile au legatura cu toata calatoria lor prin India.

Update ora 20.40: Prima proba ii pune in miscare pe concurenti. Ei trebuie sa depaseasca mai multe etape pentru a ajunge la urmatorul punct de intalnire.

Update ora 20:00: Finala Asia Express 2019 a inceput! Ultimii doua echipe ramase in concurs sunt Oase și CRBL și Ruby cu Robert.

Printre cele 9 cupluri de vedete care au plecat în aventura din Sri Lanka și India, au fost Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani. S-au alăturat Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, Jojo și iubitul ei, Paul Ipate. Au participat și Ana Morodan și Aadrian Teleșpan, Șerban Copoț și George Vintilă, Cocuța și Bogdan, Ruby cu Robert și CRBL cu Oase.

Finala Asia Express – Drumul câtre o aventură epică

Concurenții au pornit într-o călătorie de neuitat, prin Asia, în încercarea de a-și depăși limitele și de a câștiga marele premiu de 30.000 de euro. Fiecare echipă a fost nevoită să se descurce cu un singur dolar pe zi. Au depins exclusiv de calitățile și de abilitățile lor de a reuși să parcurgă trasee lungi.

Competiția echipelor a devenit o cursă greu de îndurat, o cursă care le-a pus la încercare atât calitățile fizice cât și psihicul participanților.

Însă fiecare concurent, a avut șansa de a călători în unele din cele mai frumoase locuri din lume, să întâlnească tradiții și oameni noi.

LIVE TEXT LIVE TEXT Finala Asia Express 2019 – Sri Lanka și India

Acesta este traseul pe care vedetele au fost nevoite să îl parcurgă în această aventură. Spre deosebire de alt show de acest gen, Asia Express, reușește să pună într-adevăr la încercare limitele celor care îi acceptă provocarea.

Întreaga acțiune a avut loc în diverse sate sau orașe ale acestor țări. Nu a existat un spațiu delimitat în care concurenții să fi fost nevoiți să participe la niște probe.

Finala Asia Express – În semifinală au ajuns doar trei cupluri

În semifinală au ajuns echipele formate din CRBL cu OASE, Cocuța cu Bogdan și Ruby cu Robert.

Cu o seară înainte de marea finală, Cocuța și Bogdan au părăsit competiția, după ce au fost supuși unor serii de probe care le-au pus răbdarea la încercare.

Coregrafii Cocuţa şi Bogdan, care au avut un conflict aprins şi au pierdut timp preţios, s-au clasat pe ultimul loc. Asta le-a adus şi eliminarea cu doar un pas înainte de marea finală Asia Express – Drumul Elefantului.

Sursele redactia.ro spun ca marii castigatori sunt CRBL si Oase! Mai e foarte putin pana aflam daca am avut dreptate!

Citește aici TOTUL despre câștigătorii Asia Express sezonul 2.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: