Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Puștiu își vindecă sufletul într-un loc sfânt. Unde își găsește liniștea și ce spune manelistul despre starea lui de sănătate

Liviu Puștiu își vindecă sufletul într-un loc sfânt. Unde își găsește liniștea și ce spune manelistul despre starea lui de sănătate

Liviu Puștiu își vindecă sufletul într-un loc sfânt. Unde își găsește liniștea și ce spune manelistul despre starea lui de sănătate

Liviu Puștiu susține că își vindecă sufletul într-un loc sfânt, unde merge ori de câte ori simte nevoia. Iată detalii, prin ce a trecut, unde își găsește liniștea și ce spune manelistul despre starea lui de sănătate.

Liviu Puștiu își vindecă sufletul într-un loc sfânt. Unde își găsește liniștea și ce spune manelistul despre starea lui de sănătate

Liviu Puștiu a suferit anul trecut o intervenție chirurgicală la picior în urma unui accident de mașină, accident care l-a marcat.

„Am avut o cumpănă, un accident destul de grav. (…) Am problemă la genunchi. Am mai avut problemă la genunchi acum vreo 10 ani. M-am operat de ligamente, de menisc. M-am operat atunci și acum, probabil, de asta a și cauzat atât de tare la genunchiul asta accidentul. Ligamentele nu s-au rupt, am probleme doar cu meniscul și cu cartilajele. Fac recuperare”, a declarat Liviu Puștiu, la acel moment, la Antena Stars.

„Am rămas cu niște sechele, că mi-e foarte frică să mai conduc. Sunt tot timpul atent, am tot timpul tendința să pun frână. Mă tot uit în dreapta, chiar dacă nu vine nimic”, a mărturisit el pentru sursa menționată.

După perioada agomerată de Sărbători, Liviu Puștiu s-a dus singur în Israel, unde spune că își găsește mereu liniștea și vindecarea. Era cât pe ce, însă, să rămână acasă. Cu o seară înainte, manelistul a avut dureri care l-au pus la pat. Până la urmă, credința l-a repus pe picioare, crede el.

„(…) M-am rugat la Dumnezeu cu tot sufletul, pentru că îmi doream să fiu în locurile sfinte. A doua zi m-am trezit normal, cu picioarele pe pământ. Am mers, nu am mai avut nicio durere, a declarat Liviu Puștiu, la Antena Stars.

„Îmi adun gândurile, vin să mă închin, mă rog la Mormântul Sfânt. (…) E a patra oară când vin în Israel și mă liniștește. Locurile astea sfinte mă liniștesc. Îmi încarcă bateriile și ajung acasă plin de energie și cu poftă de muncă și cântat. (…)”, a declarat Liviu Puștiu pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: