Redactia.ro
Home » Homepage » Liviu Ursuleanu a murit! Fostul antrenor al Simonei Halep avea 60 de ani: „Un mare iubitor al tenisului”. Care e cauza decesului

Liviu Ursuleanu a murit! Fostul antrenor al Simonei Halep avea 60 de ani: „Un mare iubitor al tenisului”. Care e cauza decesului

Liviu Ursuleanu a murit! Fostul antrenor al Simonei Halep avea 60 de ani: „Un mare iubitor al tenisului”. Care e cauza decesului

Liviu Ursuleanu a murit! Fostul antrenor al Simonei Haleo a decedat pe 14 ianuarie 2023, pe patul de spital, la vârsta de 60 de ani. Iată detalii!

Liviu Ursuleanu a murit! Fostul antrenor al Simonei Halep avea 60 de ani: „Un mare iubitor al tenisului”. Care e cauza decesului

Liviu Ursuleanu a murit pe 14 ianuarie 2023, în spital, la vârsta de 60 de ani după „o lungă și grea suferință”, așa cum a informat Federația Română de Tenis. El a fost unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep și începuse să lucreze la Federaţia Română de Tenis din decembrie 2022.

Liviu Ursuleanu a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, între 1992 și 1993, antrenor la lotul național în 2004 și vicepreședinte al Federației Române de Tenis între anii 2009 și 2013. De la finele anului 2022, el se ocupa de mai multe proiecte pentru tenisul corporatist și cel juvenil.

Iată ce mesaj a transmis Federaţia Română de Tenis pe Facebook.

Doliu în tenisul românesc: A murit antrenorul Liviu Ursuleanu
Începutul de an aduce o veste tristă pentru tenisul românesc, întrucât antrenorul Liviu Ursuleanu, care începuse să lucreze la Federația Română de Tenis din 1 Decembrie 2022, a murit astăzi, 14 ianuarie 2023, pe patul de spital, la vârsta de 60 de ani, după o lungă și grea suferință.
A fost unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep, iar de la finele anului trecut se ocupa de mai multe proiecte pentru tenisul corporatist și cel juvenil.
Liviu Ursuleanu a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, între 1992 și 1993, antrenor la lotul național în 2004 și vicepreședinte al Federației Române de Tenis între anii 2009 și 2013.
Federația Română de Tenis este alături de familia fostului antrenor în aceste clipe grele și îi transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace.
Sursa: Federaţia Română de Tenis / Facebook

Numeroase persoane au lăsat mesaje în urma acestui anunț.

„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea unui părinte și prieten drag. Sincere condoleanţe! Odihnească-se în pace! Gândurile și rugăciunile mele sunt cu voi în aceste momente de durere.🙏🙏🙏😓😓😓”, a scris cineva într-un comentariu.

„L-am cunoscut la arenele CFR Iași. Un mare iubitor al tenisului. Sincere condoleanțe familiei!”, a scris o altă persoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: