Redactia.ro
Home » TV » Liviu Vârciu a fost depistat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

Liviu Vârciu a fost depistat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

GALERIE FOTO (2)

Liviu Vârciu a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Vedeta de la „Te cunosc de undeva” a făcut anunțul pe pagina sa de Instaram și a precizat care este starea sa de sănătate. 

 

Liviu Vârciu a fost depistat cu COVID-19

Liviu Vârciu îi ține la curent pe fanii săi cu toate aspectele din viața sa. Astfel, vedeta de la „Te cunosc de undeva” le-a mărturisit fanilor că a fost infectat cu noul coronavirus.

Liviu a ținut să le ureze un mesaj de Crăciun fanilor săi printr-o serie de InstaStory-uri, prilej cu care a anunțat și faptul că este infectat cu noul coronavirus. Vedeta a ținut să facă și o glumă cu această ocazie, afirmând că a luat virusul nu oricum, ci fix de Crăciun.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun.”, le-a spus Liviu Vârciu, internauților.

Artistul a oferit și detalii cu privire la starea sa de sănătate și în ce stare se află în acest moment. Liviu a precizat că are forme ușoare ale virusului. Mai mult, artistul a făcut glume pe seama venirii lui Moș Crăciun, în stilul caracteristic.

„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș craciun. ca n are cum sa vina. ii e frica sa nu se imbolnaveasca. Sunt bine, sunt sanatos , am capul un pic greu dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă.”, a mai spus artistul.

Artistul a vorbit și despre importanța măștilor i-a îndemnat pe fanii săi să se protejeze, să poarte în mod corect masca de protecție, mai ales de sărbători.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: