Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu a recunoscut motivul pentru care actorii din filmul său nu au fost încă plătiți. „Au muncit gratis..”

Liviu Vârciu a recunoscut motivul pentru care actorii din filmul său nu au fost încă plătiți. „Au muncit gratis..”

După multă muncă, Liviu Vârciu și-a văzut cel mai mare vis devenit realitate. Filmul său este gata, iar rezultatul îl încântă foarte tare. A făcut multe sacrificii, însă totul a meritat pe deplin. Chiar dacă nu a reușit încă să-i plătească pe cei care au făcut parte din echipa sa, actorul, acum producător, a vorbit despre situația cu care se confruntă.

Liviu Vârciu este o figură foarte apreciată a showbizului românesc, așa că fiecare proiect al său este urmărit cu mare interes de publicul din țara noastră. În cei mai bine de 20 de ani de carieră, a fost o prezență nelipsită de pe micile ecrane, succesul de care s-a bucurat fiind unul pe măsură. A fost cântăreț, concurent, actor, invitat în diferite emisiuni, iar acum a făcut un nou pas în viața sa profesională: a realizat propriul său film.

Liviu Vârziu și-a lansat primul său film, dar câștigurile întârzie să apară

Din câte a povestit chiar Liviu, să aibă propria sa producție cinematografică a fost unul dintre cele mai mari visuri ale sale. A muncit mult să-și vadă gata proiectul, iar sacrificiile nu au fost deloc puține. Cel mai mare ajutor i-a fost chiar Anda Călin, care și-a vândut apartamentul pentru a-și ajuta iubitul.

După luni în care s-a ocupat personal de fiecare detaliu al filmului,  „Zăpadă, ceai şi dragoste” este gata. Premiera oficială nu a avut încă loc, din cauza situației epidemiologice din țara noastră, însă Liviu Vârciu nu și-a pierdut încă speranța. A avut alături oameni minunați, care l-au susținut până în ultima clipă, iar producția poate fi vizionată pe platforma Netflix.

„Pandemia asta a dat peste cap totul, de la vieţile oamenilor la premierele cinematografice. Aşa că până azi ştiu cu exactitate suma investită, dar şi suma ce mi s-a întors. Ultima e egală cu zero, dar nu mă dau bătut. Mai ales că premiera pe Netflix a fost o reuşită totală şi oamenii apreciază filmul!”, a declarat vedeta pentru impact.ro.

Motivul pentru care Liviu nu și-a putut plăti actorii

Cum câștigurile nu au ajuns încă la Liviu, nici actorii care au dat viață personajelor sale nu și-au primit încă banii. Totuși, niciunul dintre ei nu este revoltat de această situație, căci fiecare dintre ei îi este prieten apropiat vedetei. În semn de apreciere, acesta și-a exprimat recunoștința pentru ei și le-a transmis un mesaj foarte important. Eforturile lor nu vor fi uitate, iar Liviu Vârciu se va revanșa față de fiecare atunci când va avea șansa.

„În primul rând nu pot decât să fiu încântat că mi-am văzut visul împlinit. Apoi, trebuie să le spun tuturor celor din distribuţie un imens multumesc, fiindcă oamenii aceia au muncit doar din pasiune faţă de profesia lor. Au muncit gratis, doar cu inima deschisă.

Nu am apucat să le plătesc nimic. De sărbători trebuie să le trimit câte un imens cadou pentru tot ce au făcut pentru succesul acestui film”, a precizat Liviu Vârciu pentru aceeași sursă.

Printre cei care pot fi văzuți în „Zăpadă, ceai şi dragoste”  se numără figuri foarte îndrăgite în România, cum ar fi Alex Velea, Pepe, Dan Negru, dar și Cosmin Seleşi, Paula Chirilă sau Angel Popescu.

„Nu am găsit la acel moment bani pentru cei din distribuţie. Însă asta înseamnă să ai prieteni buni. Am vorbit cu fiecare dintre ei atunci când am pornit la drum. Mi-am dorit să am un mixt în distribuţie, şi actori profesionişti, şi oameni care nu au avut niciodată de-a face cu aşa ceva.”, a încheiat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: