Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, incident neplăcut în trafic. Și-a exprimat supărarea în mediul online

Liviu Vârciu, incident neplăcut în trafic. Și-a exprimat supărarea în mediul online

GALERIE FOTO (2)

Pregătirile de Crăciun sunt în toi pentru români, ceea ce înseamnă că aglomerația din magazine și trafic este pe măsură. Faptul că Bucureștiul este orașul unde șoferii petrec ore întregi la volan este deja o problemă cunoscută, însă Liviu Vârciu și-a pierdut în cele din urmă răbdarea. A simțit să-și exprime supărarea în mediul online, dezvăluind și în cum sunt așteptate sărbătorile în familia sa.

Crăciunul înseamnă pentru cei mai mulți dintre noi liniște și momente petrecute alături de cei dragi, tocmai de aceea facem tot posibilul ca pregătirile pentru această zi să fie pe măsură. Oricât ne-am dori să avem timpul necesar însă, de cele mai multe ori acest lucru nu este posibil, așa că săptămâna dinainte de Crăciun este de cele mai multe ori extrem de aglomerată în majoritatea orașelor din țară.

Liviu Vârciu, incident neplăcut în trafic. Și-a exprimat supărarea în mediul online

Românii încearcă să cumpere ultimele cadouri, ultimele decorații, dar și să se asigure că de pe masa de Crăciun nu va lipsi nimic. Acest lucru înseamnă cozi lungi la casele din magazine, completate perfect de aglomerația din trafic. Bucureștiul este oricum de obicei un oraș foarte aglomerat, însă ultimele zile sunt un adevărat calvar pentru șoferi.

Printre cei prinși în trafic s-a numărat și Liviu Vârciu, care nu a mai rezistat și și-a exprimat frustrarea în mediul online. Actorul este foarte activ pe contul său de Instagram, unde a strâns de-a lungul anilor o comunitate foarte unită. Oamenii îl susțin și-i răspund, așa că el simte să împărtășească cu ei momente din viața sa, fie ele mai bune sau mai rele.

Ultima experiență din trafic a fost teribilă pentru vedetă, deoarece a așteptat nu mai puțin de două ore. Supărat, a dezvăluit ce face să-i ocupe timpul și să se calmeze, iar prietenii se pare că i-au rămas cel mai de seamă sprijin.

,,Sunt în mașină de două ore și jumătate. Nu știu cine, cum, nu înțeleg. Vorbesc și eu cu voi că sunteți ai mei și nu am cui să-i spun. Traficul din București este infernal, ca să mă calmez vorbesc și eu cu prietenii mei. ”, a dezvăluit Liviu pe Instagram.

Liviu a scăpat de răceala și se pregătește pentru Crăciun

Cât despre pregătirile pentru Crăciun, Liviu Vârciu a declarat că toate decurg cât se poate de bine. În ultima săptămână a fost încercat de o răceală, dar starea sa de sănătate s-a remediat acum. Asta i-a permis să se ocupe cum se cuvine de amenajarea casei, fapt ce a adus multă bucurie în sufletele copiilor săi.

„În rest sunt bine, sănătos, am dat fesul jos, mi-a trecut răceala, mi-am pus lumini pe casă, copii sunt bine”, a mai adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: