Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu s-a trezit cu fața tumefiată. De ce s-a umflat peste noapte în vacanța din Maldive: „N-am voie la…” FOTO

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața tumefiată. De ce s-a umflat peste noapte în vacanța din Maldive: „N-am voie la…” FOTO

GALERIE FOTO (2) liviu varciu fata tumefiata

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat într-o vacanță exotică la început de an, sperând că vor avea ocazia să se relaxeze și să-nceapă 2023 cu forțe proaspete. Ei bine, nici vorbă de așa ceva, căci cântărețul a dat de necaz tocmai în paradisul în care se află. S-a trezit cu fața deformată de umflături. Iată ce i s-a întâmplat!

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața tumefiată

Îndrăgitul cântăreț se află de câteva zile alături de soția sa într-un paradis acvatic. Din nefericire pentru el, starea de sănătate îl împiedică să se bucure de el. După o noapte în care a dormit cu aerul condiționat, cântărețul s-a trezit cu fața tumefiată. ”Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5:20 se trezește doamna, aerul mergea. M-am trezit și eu la 8… M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot.”, a mărturisi Liviu Vâciu pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată.

Ce i-au spus medicii

Din păcate, medicii i-au interzis expunerea la soare. „Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…). M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am. Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.

Și alta și mai bună. Acum când a ieșit soarele, mi-au zis „nu ai voie la soare”. Aha, de ce am mai venit? La zăpadă, am? Mi-a zis că da. Deci, cineva e unde nu trebuie”, a povestit Liviu Vârciu cu umor pe rețelele de socializare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: