Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu și Anda Călin au nășit pentru prima dată. Imagini rare

Liviu Vârciu și Anda Călin au nășit pentru prima dată. Imagini rare

GALERIE FOTO (4)

Anda Călin și Liviu Vârciu au nășit pentru prima oară! Vedeta de televiziune este extrem de fericită în urma acestui eveniment. Iată toate detaliile!

Anda Călin și Liviu Vârciu, nași de cununie pentru prima dată

Anda Călin și Liviu Vârciu au avut parte de un eveniment unic, acela de a fi pentru prima dată nași de cununie împreună. Vedeta și-a împărtășit fericirea pe rețelele de socializare:

„Primii noștri fini împreună. Ce fină frumoasă am, ce fin frumos am. Suntem nași. Uite ce nașă frumoasă am (n.r Anda Călin), rea, dar frumoasă. Casă de piatră, dragii mei copii! Să fiți iubiți. Darul vi-l dau la nuntă, nu acum. Acum m-am trezit și nu vreau să încurc sumele”, a mărturisit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare, relatează SpyNews.

Sursa foto: SpyNews

Anda Călin și Liviu Vârciu au o frumoasă poveste de dragoste

Cei foi au deja o relație îndelungată, însă nu și-au unit încă destinele. Cei doi erau necăsătoriți când au decis să dea viață unei minuni, prima fiică a lor. Acum sunt și părinții unui băiețel. Deși relația lor a fost presărată de împăcări și despărțiri, acum sunt împreună și sunt foarte fericiți, chiar și fără nuntă.

 „O dată ce ai doi copii… Am tot vorbit chiar înainte de a face primul copil, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am aflat că sunt însărcinată, am avut o preconcepţie de a face nuntă gravidă, după care am vrut să mă axez pe fetiţă, a venit pandemia. Însă acum nu mi se pare o necesitate într-o relaţie. Când va fi, nu va fi ceva extravagant, va fi doar pentru noi şi atât”,a povestit iubita acestuia, Anda Călin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: