Redactia.ro
Home » Monden » Loredana, îmbrățișări pătimașe cu un tânăr misterios. Imagini incendiare cu artista pe plaja din Maldive

Loredana, îmbrățișări pătimașe cu un tânăr misterios. Imagini incendiare cu artista pe plaja din Maldive

GALERIE FOTO (2)

Loredana Groza nu ezită nicio clipă să se joace cu imaginația fanilor săi! Artista i-a pus pe jar pe internauți cu imagini incendiare de pe plaja din Maldive, acolo unde își petrece, se pare, o nouă vacanță. Însă nu e doar atât. Lori apare într-o ipostază incendiară alături de un tânăr misterios.ț

Loredana Groza a devenit o prezență incendiară în online, unde nu ezită nicio clipă să își expună formele apetisante care îi înnebunește pe fanii artistei. Însă iată că de această dată, Lori lasă să se vadă mai mult. Vorbim de niște gesturi extrem de tandre între artistă și un tânăr misterios. Așa se face că acum toată lumea se întreabă cine este cel căruia Lori i-a oferit îmbrățișări pătimașe.

Loredana, îmbrățișări pătimașe cu un tânăr misterios

Așadar, Loredana Groza face din nou furori. Aflată într-o nouă vacanță, de data asta pe plaja din Maldive, artista s-a fotografiat în brațele unui tânăr despre care nimeni nu și-a dat seama cine ar putea fi.

În încercarea de a face lumină în privința enigmaticului tânăr îmbrățișat de focoasa Loredana, iată că aflăm câteva informații despre ce este vorba din descrierea pe care artista a postat-o odată cu imaginea incendiară.

 

Chiar dacă a lăsat o urmă de mister, se pare că artista le-a lăsat câteva indicii fanilor ei.

”#comingsoon #newproject”, a scris jurata X Factor la descrierea pozei postate.

Așadar, Lori nu a ales plaja din Maldive doar pentru relaxare și ca să fie departe de frigul din România, ci artista este pusă pe fapte mari și le pregătește ceva fanilor. Din primele informații, artista a ales destinația exotică pentru câteva cadre incendiare pentru un nou videoclip, potrvit Spynews.

Cu siguranță, Loredana Groza reușește să sucească mințile fanilor săi cu aparițiile incendiare din ultima vreme. Iar artista știe cel mai bine cum să-și pună în valoare formele de fiecare dată.

Încă de la începutul acestui an, diva s-a afișat în costume de plajă care lasă la vedere fizicul extrem de impresionant, într-un peisaj exotic și care pune și mai mult la încercare imaginația internauților.

Cine i-a furat primul sărut Loredanei Groza

Fără să se ascundă după degete, Loredana Groza a vorbit deschis despre iubirile ei din trecut.

Artista a dezvăluit cine a fost primul său iubit, cel care i-a furat primul sărut.

”La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit artista.

Momentul emoționant pentru artista s-a întâmplat la Festivalul de la Mamaia, atunci când cameramanul care o filma i-a dat sentimental de ”fluturi în stomac”.
Cât despre marea dragoste, jurata X Factor trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său, Andrei Boncea, cu care este împreună de mai bine de 22 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: