Redactia.ro
Home » Știri » Lovitură decisivă pentru Dănuț Lupu. Fostul fotbalist, trimis în spatele gratiilor la Rahova

Lovitură decisivă pentru Dănuț Lupu. Fostul fotbalist, trimis în spatele gratiilor la Rahova

Dănuț Lupu, fostul jucător de fotbal, a atras atenția tuturor, după ce a apărut într-o ipostază neplăcută, conducând o mașină fără permis. Astăzi a primit lovitura de grație din partea judecătorilor care l-au condamnat. 

Decizia luată astăzi este una definitivă, motiv pentru care Dănuț Lupu nu mai are nicio scuză și nicio scăpare. Acesta urmează să fie trimis la Penitenciarul Rahova, unde va trebui să își ispășească pedeapsa în liniște.

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare

Totul a început în momentul în care fostul jucător de fotbal a fost surprins în timp ce își conducea mașina, fără permis. Acesta s-a prezentat pe data de 5 septembrie la tribunal, acolo unde a cerut ca pedeapsa sa să fie una penală și să poată plăti o amendă considerabilă.

Din păcate pentru el, judecătorii nu au fost de aceeași părere, așa că i-au respins astăzi apelul făcut la Curtea de Apel București. Astfel, fostul jucător de fotbal va trebui să execute 7 luni și 10 zile de închisoare în Penitenciarul din Rahova.

„Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic. Pentru a te urca băut sau drogat la volan e o faptă penală. Știți cum e, în România tinerii au înțeles democrația greșit”, a transmis Dănuț Lupu.

Motivul pentru care Dănuț Lupu a urcat la volan fără carnet

Întrebat despre motivul pentru care a ales să se urce la volan deși nu deținea un permis de conducere, Dănuț Lupu a menționat că starea sa de sănătate se degradase destul de mult, tocmai de aceea avea nevoie de un medic. În momentul în care a fost prins fără permis, se îndrepta către un spital din apropiere.

”M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.

Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, a explicat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: