Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură dură pentru Mihai Trăistariu. Ce a descoperit în apartamentele sale din Mamaia: „Stricăciunile sunt pe bune”

Lovitură dură pentru Mihai Trăistariu. Ce a descoperit în apartamentele sale din Mamaia: „Stricăciunile sunt pe bune”

GALERIE FOTO (2)

Mihai Trăistariu a avut parte de un șoc colosal în momentul în care a descoperit cum arată apartamentele sale din Mamaia Nord, după weekendul de 1 Mai. Artistul a făcut primele declarații despre evenimentele care au avut loc în cele șase locuințe ale sale.

Weekendul care a trecut nu a fost deloc unul liniștit, mai ales pentru cei care au ales să petreacă până dimineață la malul mării. Artistul a știut de la început faptul că va produce bani frumoși, așa că a investit în șase apartamente de la malul mării, acolo unde a cazat pentru patru zile mai multe persoane în acest an. Din păcate, lucrurile nu au mers deloc bine pentru Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, șocat de ce a găsit în apartamentele din Mamaia

Imediat după ce ultimul client a plecat din cele șase apartamente, Mihai Trăistariu a fost contactat de menajera sa care i-a adus la cunoștință că a găsit un adevărat dezastru. În numai patru nopți, turiștii au cauzat stricăciuni care îl vor costa destul de mult pe artist.

„Au plecat turiștii sosiți de 1 Mai, la apartamentele mele din Mamaia Nord și camerista mi-a trimis poze cu «stricăciunile din acest weekend». N-am visat vreodată să mă fac hotelier, însă iată-mă cazând turiști de pretutindeni. După doar 4 zile de stat la cele 6 apartamente vă spun că stricăciunile sunt pe bune!”, a declarat Mihai Trăistariu recent, potrivit Libertatea.

Apartamente deținute de Mihai Trăistariu
Apartamente deținute de Mihai Trăistariu

Ce stricăciuni au provocat turiștii

Fostul concurent de la Eurovision a creat o listă cu toate daunele suferite pentru a-i fi mai ușor să le rezolve. Se pare că într-unul dintre apartamente capul de duș a fost rupt, iar clienții au decis că ar fi de bun simț să îi ofere în schimb o sticlă de vin și 27 de lei.

De asemenea, Mihai Trăistariu va avea de înlocuit o pilotă, după ce una dintre ele a fost pătată, precum și o telecomandă pentru aerul condiționat, deoarece  aceasta nu mai funcționează. În același timp, un suport de hârtie igienică rupt din baie a sfârșit prin a fi lipit cu super glue.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut deocamdată situații mai grave! Asta e, reparăm! Nu luăm pe mere ce dăm pe pere, în concluzie”, a mai adăugat artistul, potrivit sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: