Redactia.ro
Home » Știri » Lucia Alexandroae, mama unei fetițe de 2 ani a fost dată dispărută: „Nu ar fi plecat de acasă fără fiica ei! Ceva s-a întâmplat!”

Lucia Alexandroae, mama unei fetițe de 2 ani a fost dată dispărută: „Nu ar fi plecat de acasă fără fiica ei! Ceva s-a întâmplat!”

O maramureșeancă cere ajutor tuturor românilor după ce sora ei, Lucia Alexandroae, mama unei fetițe de 2 ani, a dispărut fără urmă din data de 15 decembrie. Cei care au detalii despre acest caz sunt rugați să sune la 112! Iată toate detaliile!

Lucia Alexandroae, mama unei fetițe de 2 ani a fost dată dispărută

Lucia Alexandroae a locuit o perioadă în Luxemburg, apoi s-a mutat în Belgia cu soțul și fiica lor de 2 ani. Recent, femeia nu se mai înțelegea cu soțul ei, iar acesta ar fi amenințat-o că o va face să dispară, precum în cazul Elodiei. Rudele din România cer cu disperare ajutorul oamenilor și a autorităților:

„Dispărută din 9 decembrie de la domiciliul ei din Arlon (Belgia), unde locuia cu familia. Lucra la Eurostat-Soggeti în Luxemburg. Dacă cineva a văzut-o sau are informații despre sora mea Lucia Alexandroae, vă rog să mă anunțe. Mulțumesc frumos!

 Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei de 2 anișori și jumătate. Era ochii ei. O iubește enorm și nu ar putea sta un minut fără ea. Noi am vorbit prin apel video cu Alexandra joi seara, 8 decembrie. Vineri dimineața, între 10 și 11, soțul ei ne-a spus că nu mai este, nu mai știe nimic de ea. Nu și-ar fi lăsat fetița. Nu ar fi plecat fără să vorbească cu noi. Avem noi bănuielile noastre dar sunt doar bănuieli. Am anunțat dispariția surorii mele și acolo în Belgia, dar și aici la noi la Poliție. Am fost și am dat declarații. Sora mea și fiica ei au și cetățenie luxemburgheză. Am auzit că ar fi amenințat-o cu moartea, că ar fi amenințat-o că o va face să dispară ca Elodia”, este mesajul transmis de femeia din Maramureș, potrivit Antena3 CNN. 

Ce spun autoritățile

IPJ Maramureș a confirmat ancheta. Polițiștii maramureșeni efectuează activități specifice pentru identificarea, localizarea și clarificarea situației.

Dacă există persoane care au văzut-o pe Lucia Alexandroae sau care știu detalii despre acest caz sunt rugate să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție din Maramureș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: