Redactia.ro
Home » TV » Lucruri neștiute despre relația dintre Kate Middleton și Printul William. Ducele de Cambridge o trata ca pe o servitoare pe Kate

Lucruri neștiute despre relația dintre Kate Middleton și Printul William. Ducele de Cambridge o trata ca pe o servitoare pe Kate

Kate Middleton și prințul William au astăzi o familie perfecta și sunt cel mai admirat cuplu din lumea întreagă. Însă, lucrurile nu au fost tot timpul roz în viața lor. Biograful regal Andrew Morton a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația lor în cartea sa, intitulată „William și Catherine’.

William și Kate s-au căsătorit în 2011, după o relație de 8 ani, presărată cu multe certuri și împăcări. Însă, cei doi au ales să se despartă o perioadă mai lungă în 2007. Atunci ducele de Cambridge era fascinat de Rose Hanbury. Andrew Morton a dezvăluit în cartea sa că înainte de separarea lor din 2007, Ducele de Cambridge nu a fost cel mai bun partener și a făcut-o pe Kate să sufere foarte mult.

Citește și: Lucruri neștiute despre familia regală. De ce Kate Middleton apare tot timpul în public cu degetele bandajate?!

În plus, relația lor nu era deloc văzută cu ochi buni de prietenii ducesei de Cambridge, potrivit lui Andrew Morton. Aceștia erau de părere că William o tratează pe Kate cu răceală și se comportă cu ea de parcă i-ar fi servitoare, nu iubită. Aceștia priveau neputincioși cum Kate se îndepărtează tot mai mult de ei pentru a fi mereu la dispoziția iubitului ei. Ei au răsuflat ușurați când au aflat că s-au despărțit, pentru că Middleton părea tot mai nefericită.

Prințul William o trata cu răceală pe Kate Middleton

„În timpul relației cu William, ea și-a supărat mulți prieteni pentru că nu făcea niciun efort să se vadă cu ei’, scrie Andrew. „ Încăpățânat și puternic, William era uneori o prezență copleșitoare pentru Kate. El o trata mai degrabă ca pe o servitoare decât ca pe iubita lui’, susține Andrew.

Michael Choong, un prieten universitar al cuplului i-a povestit lui Morton că William o ignora adesea pe Kate la evenimente importante. e așteapta ca ea să fie acolo mereu pentru el, când avea el nevoie. „El putea fi foarte rece cu ea. Ei nu-i plăcea când William o ignora și intra în conversație cu cineva și se comporta de parcă ea nici nu era acolo. El se aștepta ca Catherine să se țină după el și pe măsură ce se cunoștea mai bine, el parcă o ținea și mai mult în lesă lângă el’, a spus Michael.

„Kate și William aveau o relație foarte instabilă. Ba se certau, ba se împăcau’, a mai spus un alt prieten

Kate și William s-au împăcat după aproape un an de despărțire. Kate i-a pus atunci condiții. I-a dat un ultimatum lui Wiliiam, în care l-a avertizat că ori se căsătoresc, ori se despart definitiv. Fiul cel mare al lui Lady Di s-a conformat. În 2010, și-au anunțat oficial logodna, iar în 2011 s-au căsătorit, iar acum au o familie superbă, fiind părinții a trei copii.

Citește și: Ce ascund Ducii de Sussex?! De ce nu vor să facă public certificatul de naștere al bebelușului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini