Redactia.ro
Home » TV » Lucy Lawless, frumoasa „Xena, prințesa războinică” din anii ’90, i-a mirat pe fani cu look-ul ei de azi, la 55 ani

Lucy Lawless, frumoasa „Xena, prințesa războinică” din anii ’90, i-a mirat pe fani cu look-ul ei de azi, la 55 ani

GALERIE FOTO (2)

Lucy Lawless, care acum a ajuns la 55 ani, a fost una dintre cele mai iubite eroine din anii ’90. Aventurile ei, petrecute în mitologie, i-au ţinut cu sufletul la gură pe fani.

Ulterior, după succesul răsunător din pielea personajului războinic, actriţa a mai primit roluri oarecum minore, în seriale precum Spartacus şi CSI.

Lucy Lawless protejează clima

În viaţa reală, Lucy Lawless este o susținătoare masivă a salvării planetei, o poziție pe care și-a asumat-o în mod deschis în 2012, lăsând fanii să se refere la ea ca la o „eco-războinică”.

„Sunt o adeptă a faptului că schimbările climatice, dacă ne fugăresc, vor aduce un viitor teribil asupra copiilor noștri. Ca mamă și ca ființă umană, mi se pare absolut condamnabil.

În timpul vieții noastre, cred că trebuie să curățăm acest lucru, să ne ocupăm de această povară, astfel încât copiii noștri să nu fie nevoiți să o facă”, se prezintă actriţa.

În ceea ce priveşte look-ul ei din ziua de azi, „Xena, prințesa războinică” arată impecabil. Şi-a păstrat graţia şi delicateţea. Ea a rămas o femeie naturală şi frumoasă.

Măritată cu producătorul serialului

Lucy Lawless este căsătorită cu producătorul Xena: Warrior Princess, Gerard Tapert, și au împreună doi fii. Actrița mai are și o fiică din prima căsătorie.

Amintim că serialul care a făcut-o celebră pe Lucy a ruat din 1995 până în 2001 pe NBC. Iniţial, a fost gândit ca spin-off după Hercules: The Legendary Journeys al lui Sam Raimi.

Dar, în scurt timp, serialul cu Lucy și-a depășit „originalul”. Actrița a avut roluri în ambele producții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: