Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban și miniștrii vor intra în carantină. Un senator PNL a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ludovic Orban și miniștrii vor intra în carantină. Un senator PNL a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ludovic Orban a anunțat că va intra în izolare. Un senator PNL a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ludovic Orban a anunțat că va intra în izolare. Un senator PNL a fost testat pozitiv cu COVID-19. Premierul interimar a anunțat că va intra în izoalare la Vila de protocol de la Guvernul României, după ce senatorul Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus.

Ludovic Orban și miniștrii vor intra în carantină. Un senator PNL a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ludovic Orban și liderii PNL vor fi testați pentru coronavirus, totadată, și miniștrii care au intrat în contact cu Vergil Chițac, senatorul care a fost depistat cu COVID-19.

Premierul interimar a precizat că Vergil Chițac a fost prezent la reuniunea Birouului Politic Național, de luni și că a dat mâna cu el. Mai mult, acesta a anunțat că toți senatorii PNL vor intra în izolare la domiciliu.

Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL. Miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuțiile exercitate”, a spus Orban.

Klaus Iohannis trebuie să ia decizii importante

Klaus Iohannis va trebui să decidă ce se va întâmpla cu consultările. „Miniștrii urmează să se ia o decizie unde se vor izola până vine diagnosticul. Le-am recomandat să nu ia contact cu nimeni, să își desfășoare discuțiile prin telefon și online. Solicit întregului dispozitiv de lupta împotriva coronavirusului să ia măsuri astfel încât să nu fie afectată întreaga capacitate a guvernului de a lupta împotriva coronavirsului. Imediat ce vom avea diagnosticele vor fi făcute publice”, a declarat Orban.

De asemenea, Ludovic Orban i-a sfătuit pe jurnaliștii care au fost prezeți în Parlament să își facă testul pentru coronavirus.

Vergil Chițac în vârstă de 57 de ani, candidat la Primăria Constanța, a fost la o reuniune NATO la Bruxelles în perioada 17-19 februarie. Acesta va fi transportat la secția de Boli Infecțioase din Spitalul Județean Constanța.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: