Redactia.ro
Home » Știri » Luiza Melencu: „Alexandra e cu mine”

Luiza Melencu: „Alexandra e cu mine”

Luiza Melencu: „Alexandra e cu mine”. De mai bine de o lună, autoritățile talc mâlc în privința cazului Caracal. În timp ce părinții au început să-și caute fetele pe cont propriu, în spațiul virtual au apărut unele dintre cele mai controversate mărturii. Unii presupuși martori au sunat la televiziunile din România pentru a anunța că le-au văzut pe fete ori au interacționat cu ele.

Luiza Melencu: „Alexandra e cu mine”

O femeie a cărei identitate a fost protejată de România TV susține că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. Culmea e că tot în Italia ar fi fost văzută și Alexandra Măceșanu de patroana unui local.
„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro