Redactia.ro
Home » Monden » Lumea jurnalistică îndoliată! Mihai Dolinschi a plecat dintre noi la 29 de ani

Lumea jurnalistică îndoliată! Mihai Dolinschi a plecat dintre noi la 29 de ani

Lumea presei are un gol în suflet după trecerea în neființă a lui Mihai Dolinschi. Jurnalistul era cunoscut pentru aparițiile sale drept comentator, moderator și analist cunoscut pentru aparițiile la Telekom Sport și Look Sport.

Mihai Dolinschi, găsit fără suflare în locuința sa din București

Mihai Dolinschi s-a stins din viață și a lăsat un gol în sufletele colegilor de breaslă. Acesta avea doar 29 de ani. Conform ultimelor informații din presă nu se știe care a fost cauza decesului și împrejurările exacte. Ultima postare publicată de Mihai Dolinschi înainte de a se stinge din viață a fost chiar pe pagina sa e Facebook unde a vorbit despre legenda Liverpoulului, Steven Gerrard și primii săi pași în lumea fotbalului profesionist.

Mihai Dolischi, pasiune pentru baschet

Mihai Dolinschi a dezvăluit în neumprate rânduri că era foarte pasionat de sport, dar în special de baschet. Cu toate că în general Mihai Dolinschi era comentator în special pentru fotbal, de ceva timp acesta alături de Cosmin Petrescu a început să fie implicat și în partidele din NBA.

A fost o trecere ușor dificilă pentru că nu mai comentasem un alt sport de echipă, în afara fotbalului. Mai comentasem 3 meciuri de tenis, dar în urmă cu 3 ani. Totuși faptul că l-am avut alături pe Cosmin Petrescu m-a ajutat să îmi îmbunătățesc comentariul de la meci la meci. Joc baschet cam o dată pe săptămână în parc cu vărul meu, Andrei Cristian Cușu, care evoluează la echipa U-18 a Voluntariului și a făcut parte la 3 meciuri și din echipa de seniori din prima ligă. Am practicat dar aș putea spune la un nivel semi-profesionist. Pasiunea pentru baschet a început de la o vârstă fragedă, când mătușa mea, Monica Dolinschi pe atunci, evolua la naționala României de senioare și la ACRO sau Rapid la nivel de club. Eu pot să spun că am practicat la nivel semi-profesionist. A fost o luptă între baschet și fotbal. Între 12 și 15 ani am practicat baschet la CSS4, unde am evoluat pe poziția de extremă și am mai jucat pentru echipa școlii și primul an de liceu. Apoi am renunțat pentru că am mai încercat un an fotbalul.„, declara Mihai Dolinschi.