Redactia.ro
Home » Știri » Lupta unei femei după ce a slăbit 240 kg. De ce pielea ei lăsată atrăgea toate privirile

Lupta unei femei după ce a slăbit 240 kg. De ce pielea ei lăsată atrăgea toate privirile

GALERIE FOTO (2) Femeie, piele lasata operatie

O femeie care a slăbit aproape 240 kg și care a rămas cu un exces de piele lăsată susține că a întâmpinat numeroase probleme în societate. Iată povestea ei.

Lupta unei femei după ce a slăbit 240 kg. De ce pielea ei lăsată atrăgea toate privirile

Chessie May provine din Michigan, SUA. Femeia suferea de obezitate morbidă. În 2019, ea a dat jos aproape 240 de kilograme după ce medicii i-au făcut o operație de micșorare a stomacului: de la 393 de kg, femeia a ajuns să cântărească astfel 155 de kg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MrsChessieMay (@chessiemayvsg)

Lucrurile nu s-ar fi oprit aici dacă Chessie nu trecea printr-un accident de mașină, din cauza căruia nu s-a mai putut mișca o bună perioadă de timp, rămânând astfel cu un exces de piele extrem de mare, care s-a regăsit pe tot corpul.

Cu ce se confruntă o femeie după ce a slăbit 240 kg. De ce pielea ei lăsată atrage acum toate privirile
Sursa foto: mrschessiemay/Tiktok

Totodată, încă de când a slăbit, Chessie s-a confruntat cu o tulburare dismorfică corporală, afecțiune care se caracterizează prin obsesia pentru un defect fizic imaginar sau preocuparea excesivă în legătură cu un defect fizic minor.

Ea a declarat, la un moment dat: „Mă uit la mine și văd ce vedeam și înainte. Nu e numai grăsime peste tot, dar tot este ceva…”, a declarat ea, conform Truly.

Totuși, Chessie a mărturisit cât de mult i s-a schimbat percepția asupra aspectului ei fizic. Social media a ajutat-o și o ajută să privească altfel lucrurile, să își accepte și să își iubească trupul.

„M-am gândit că dacă unele persoane își pot arăta online defectele în văzul întregii lumi, de ce nu aș putea și eu?”, a mărturisit femeia. Ca să arate că nu contează atât de mult felul în care arăți, Chessie, care are pe TikTok peste 320.000 de fani, publică acolo filmulețe motivaționale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MrsChessieMay (@chessiemayvsg)

Evident, femeia are parte și de numeroase comentarii negative din partea unor oameni mai mult sau mai puțin răutăcioși, cărora ea le răspunde printr-o singură frază.

„Nu trebuie să vă placă. Mie îmi place și asta este tot ce contează”.

Chessie a decis să își îndepărteze excesul de piele și a început deja acest proces, deși a trebuit să strângă bani pentru cele trei sau patru operații necesare, deoarece nu erau acoperite de asigurarea ei medicală. În jur de 10.000 de dolari o vor costa toate procedurile. Mulți necunoscuți o ajută deja cu bani prin donații după ce îi află povestea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MrsChessieMay (@chessiemayvsg)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: