Redactia.ro
Home » Știri » Lupte ca în filme între o bătrână din județul Vaslui și un hoț. Bărbatul încerca să îi fure din casă

Lupte ca în filme între o bătrână din județul Vaslui și un hoț. Bărbatul încerca să îi fure din casă

Lupte ca în filme între o bătrână din județul Vaslui și un hoț. Bărbatul încerca să îi fure din casă

Iată cum a reacționat o bătrână de 82 de ani din județul Vaslui când a dat nas în nas cu un hoț, în propria ei casă. Bărbatul era chiar unul dintre vecinii ei. Ce a urmat imediat după.

Cum a reacționat o bătrână de 82 de ani din județul Vaslui când a dat nas în nas cu un hoț, în propria ei casă

Bătrâna octogenară a dat dovadă de un mare curaj. Poate că altcineva, chiar tânăr și în putere, ar fi dat să fugă, dar ea nu s-a speriat și nu a ezitat să îl altoiască pe individul pe care l-a prins la ea în locuință. Totul s-a întâmplat în comuna Vutcani din Vaslui, în toiul nopții, cum obișnuiesc infractorii să dea „lovituri”. Bărbatul acuzat de tentativă de furt este chiar vecinul bătrânei.

Când l-a observat pe individ în casă, bătrâna l-a recunoscut, a început să strige la el, dar și să-l lovească, fără să stea pe gânduri. În acel moment, individul a fugit. Nu a luat cu el niciun ban și niciun bun de valoare, a scris presa locală. Ulterior, anchetatorii au intrat pe fir. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reușit să pună mâna pe infractor, a relatat Vremea Nouă.

Bărbatul acuzat de tentativă de furt are 42 de ani și e domiciliat în comuna Adămuș, județul Mureș. În momentul de față, este acuzat de tentativă la infracțiunea de furt calificat, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cel mai probabil, bătrâna povestește acum tuturor cunoscuților întâmplarea pe care nu are cum să o uite prea curând. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui, a mai scris Vremea Nouă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro