Redactia.ro
Home » TV » Mădălin Ionescu, anunț făcut chiar înainte de Anul Nou: ” Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare”

Mădălin Ionescu, anunț făcut chiar înainte de Anul Nou: ” Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare”

Mădălin Ionescu, anunț făcut chiar înainte de Anul Nou: ” Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare”

Mădălin Ionescu, anunț făcut chiar înainte de Anul Nou: ” Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare”. Pe pagina sa de facebook, Mădălin Ionescu a făcut o nouă declarație, chiar înainte de Anul Nou.

Mădălin Ionescu, anunț făcut chiar înainte de Anul Nou: ” Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare”

Mădălin Ionescu a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook,în care sublinia faptul că anul 2020 va veni cu uneșe schimbări în viaț lui. Prezentatorul Tv a declarat că anul 2020 va aduce pentru el și pentru soția sa, Cristina o separare.

Noul an se apropie cu pasi repezi…. Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare. Una temporara generata de plecarea ei in Republica Dominicana pentru a participa la puternicul “Survivor”, un show tv plin de experiente la limita si cu o adrenalina care depaseste in intensitate chiar si rezonanta destul de contondenta a numelui sau. Pentru prima oara vom sta departe unul de celalalt atat timp. Ne va macina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui sa traiasca fara Petra, fapt care o va biciui sufleteste in fiecare zi’, a transmis prezentatorul.

Cristina Șișcanu se va despărți de Petra, fiica ei

Soția lui Mădălin Ionescu va participa la showul Survivor, care este o provocare pentru aceasta, pentru că va trebui să își lase soțul și fiica singuri. Însă, Mădălin Ionescu își susține cu ardoare soția.

Participarea la “Survivor” este, insa, un challenge extraodinar, un moment de testare a propriilor vulnerabilitati si o oportunitate de a arata ce calitati compun profilul unui invingator . Cristina este un om de exceptie, de un altruism si de o intelepciune dincolo de cotidian si cred ca va fi unul din preferatii vostri de la “Survivor”. Eu voi ramane acasa cu un program foarte lejer …

Prezentatorul tv a precizat că el va rămâne acasă pentru a se ocupa de firma Cristinei și de proiectele cae vor veni.

„…Mai presus de toate, va trebui sa am grija ca Petra sa nu resimta ca pe un soc plecarea Cristinei, sa fiu si tata si mama, sa desfasor tot felul de activitati cu ea, sa recreez rutina lor, sa-l supraveghez si pe Filip etc.

Poate chiar o sa am timp si sa dorm … Hai… ca e bine ! Si eu voi avea “Survivor-ul”meu . 😀 Nu ne plangem. E de bine ! E despre testarea limitelor si despre iubire, eficienta, actiune, munca, bucurii, emotii si reusite… Asta e farmecul vietii”, a mai spus Madalin Ionescu.

Citeste si:Cristian Tudor Popescu, reacție acidă despre accidentul cu doi morți provocat de Chițoiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini