Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu își apără soția printr-un mesaj agresiv: „Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina / Dudui isterice”

Mădălin Ionescu își apără soția printr-un mesaj agresiv: „Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina / Dudui isterice”

Mădălin Ionescu își apără soția printr-un mesaj agresiv: „Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina / Dudui isterice”

Mădălin Ionescu a trasmis un mesaj agresiv în mediul online prin care îi ia apărarea soției lui, Cristina Șișcanu. Iată despre ce e vorba și de la ce a pornit totul, mai ales că acesta le-a numit pe unele „femei” ca fiind „cotoroanțe” și „dudui isterice” și spune și de ce.

Mădălin Ionescu își apără soția printr-un mesaj agresiv: „Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina / Dudui isterice”

Mediul online e un loc unde se întâlnesc tot felul de oameni și unde limitele bunului simț dispar, uneori. Mădălin Ionescu a povestit despre o astfel de situație pe pagina lui de Facebook.

M-am uitat peste comentariile unor femei la o postare de ieri a soției mele. În imagini apărem într-o piscină. Eu port o bluză specială pentru apă. Se pare că există un public numeros în țara asta care nu a aflat că există costume pentru apă.

Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină. Nu știi ce să faci în fața unei asemenea revărsări de puroi mental. Să plângi, să râzi… să accepți faptul că ignoranța, primitivismul bântuie ca un strigoi prin creierele unor analfabeți din România?

Ce mă șochează de fiecare dată e faptul că dudui isterice, lipsite de orice fel de pregătire și de calități morale, își permit să emită tot felul de cretinisme pe post de adevăruri absolute. Bine… sunt și golani care au profitat de ocazie, manifestându-se în stilul consacrat pe Facebook. Prostia ține de când e lumea și pare să nu aibă sfârșit, știu că și răutatea care derivă din ea, dar să o dai în balamuc doar de la atât e grav, grav de tot!

Nu există țară în care haterii să fie mai hateri decât cei de la noi. Motivele sunt mai întotdeauna imbecile și provin dintr-un primitivism major… Totul vine din frustrările personale uriașe: neîmpliniri amoroase, materiale, insuficiențe mentale! Cloaca pare să fie destul de mare și ruptura acestor grupuri de indivizi/ individe de civilizație… din ce în ce mai apăsătoare! P.S. Apropos de „cotoroanțe” (nu generalizez, mă refer la cele 20-30 de personaje foarte agresive și zgomotoase)… Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De-aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: