Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu, pus la zid după un gest controversat în biserică. Cristina Șișcanu, părăsită în fața altarului

Mădălin Ionescu, pus la zid după un gest controversat în biserică. Cristina Șișcanu, părăsită în fața altarului

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din peisajul mediatic românesc, au sărbătorit recent 13 ani de căsnicie printr-o ceremonie emoționantă de mulțumire, organizată într-o biserică. Evenimentul a fost marcat de prezența familiei, inclusiv a copiilor și a nașilor de cununie, oferind astfel un moment de reflecție și celebrare a dragostei și a unității familiale.

În ciuda solemnului cadru religios, slujba nu a fost lipsită de peripeții care au adus un zâmbet pe buzele celor prezenți și a fanilor care au urmărit momentele pe rețelele sociale. Cristina Șișcanu a împărtășit pe contul său de Instagram detalii și imagini de la ceremonie, inclusiv videoclipuri care au surprins momentele mai puțin convenționale ale evenimentului.

Mădălin Ionescu a gafat-o în biserică

Într-un astfel de moment, Mădălin Ionescu a întâmpinat dificultăți neașteptate, părăsind temporar altarul și lăsându-și soția singură în fața preotului. Acest incident a stârnit reacții amestecate printre urmăritori, unii criticând gestul său drept lipsit de respect, în timp ce alții au apreciat umorul neintenționat al situației.

Slujba a avut un profund caracter simbolic, reprezentând nu doar recunoștința cuplului pentru anii petrecuți împreună, dar și angajamentul lor continuu unul față de celălalt. Cristina a explicat în postările sale că acest moment special a fost și o ocazie de a împărtăși cu cei dragi bucuria și unitatea familiei lor. Participarea copiilor și a nașilor de cununie a subliniat și mai mult importanța suportului familiei și prietenilor în consolidarea relației lor.

„A început slujba, dar «mirele» Mădălin avea treabă (i se spărsese ecranul telefonului)… Am rămas singură în fața altarului… doar cu nașa. Suna alarma de acasă și l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari!”, a scris Cristina Șișcanu, în dreptul imaginilor de la biserică, din timpul slujbei.

Povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Povestea de dragoste dintre Cristina și Mădălin nu este doar despre ei ca individ, ci și despre familia pe care au construit-o împreună. Alături de fiica lor, Petra, Cristina este și o mamă dedicată pentru cei doi copii ai lui Mădălin dintr-o căsnicie anterioară, Filip și o altă fiică, arătând astfel că dragostea și grijă nu cunosc limite. Filip, care are nevoie de îngrijiri speciale, a beneficiat în mod special de dragostea și atenția extinsă a Cristinei, ceea ce a consolidat și mai mult familia.

Prin împărtășirea acestei zile speciale cu urmăritorii lor, Cristina și Mădălin nu doar că au celebrat un capitol important din viața lor, dar au și inspirat comunitatea lor. Acest gest de transparență și autenticitate întărește legătura pe care o au cu fanii lor, care îi susțin și îi urmăresc pe parcursul călătoriei lor comune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: