Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Voicu și iubita mai tânără cu 22 de ani s-au mutat împreună, însă nimic mai mult. Decizia fermă luată de fostul parlamentar

Mădălin Voicu și iubita mai tânără cu 22 de ani s-au mutat împreună, însă nimic mai mult. Decizia fermă luată de fostul parlamentar

GALERIE FOTO (2)

La cei aproape 70 de ani, Mădălin Voicu iubește ca în tinerețe. Are o iubită mai tânără cu 22 de ani decât el, cu care politicianul locuiește împreună. Însă se pare că nu îi vom vedea niciodată la altar, chiar dacă acesta ar fi următorul pas într-o relație care se consumă de ceva ani. Însă iată ce spune fostul parlamentar despre un nou copil în viața sa.

Am putea spune cu ușurință că Mădălin Voicu a iubit mult până la cei aproape 70 de ani. Fostul parlamentar a fost căsătorit de trei până acum. Nu duce lipsă de dragoste nici după ultimul divorț. Acum se iubește cu Adriana, cu care și-a început relația la scurt timp după divorțul de ultima soție.

Mădălin Voicu și iubita mai tânără cu 22 de ani s-au mutat împreună, dar nu ajung la altar. Decizia luată de fostul parlamentar

Mădălin Voicu a divorțat de Carmen Olteanu în 2017, iar puțin timp după și-a găsit fericirea în brațele Adrianei, o tânără cu 22 de ani mai tânără decât el. Cei doi locuiesc împreună.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani.

E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a povestit politicianul despre noua sa relație.

Și cu toate că relația lor rezistă de ceva ani, Mădălin Voicu a decis să nu se mai căsătorească, mai ales că a trecut prin mariaje eșuate de trei ori.

”Nu ar mai trebui să fac asta. Căsătoria nu-mi poartă noroc deloc. De obicei, sunt un om care mă înscriu în rigorile ordinii și disciplinei, dar am zis că de data asta nu.
Locuim în casa unde m-am născut, unde am copilărit. E mult spus conac, e o casă construită la începutul secolului XX, cu amprenta acelor vremuri, nu-i vreun castel sau palat”, a completat acesta.

Câți copii are Mădălin Voicu. Ce spune despre încă un copil

Mădălin Voicu are șapte copii din cele trei căsătorii. Doi băieți cu Carmen Olteanu, doi copii cu Adriana și încă trei copii stabiliți în strănătate, proveniți din relații anterioare.

Cât despre încă un copil în familia sa, fostul parlamentar spune că nu vrea să mai facă copii, din teama că nu va reuși să-l crească.
”Aș mai face un copil, dar mi-e teamă că nu mai am cum să-l cresc, e vorba de timp aici”,a mai spus el, potrivit impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: