Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Crețan îi simte prezența în casă regretatului Nosfe. Dezvăluiri paranormale: „Relația noastră e mai specială acum”

Mădălina Crețan îi simte prezența în casă regretatului Nosfe. Dezvăluiri paranormale: „Relația noastră e mai specială acum”

Soția regretatului artist Nosfe, pregătită să o ia de la capăt, la un an de la moartea lui: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”

Mădălina Crețan îi simte prezența în casă regretatului Nosfe. Iată ce dezvăluiri paranormale a făcut văduva artistului!

Mădălina Crețan îi simte prezența în casă regretatului Nosfe

Mădălina Crețan a făcut mărturii cutremurătoare. Aceasta susține că paranormalul își face simțit prezența în viața ei de zi cu zi, dându-i semne de dincolo. Văduva își simte regretatul soț și susține că au o relație mai apropiată acum:

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod… de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva”, a spus soția artistului.

Nu vreau să mă plâng că îmi este greu, încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele. Acum sunt și cu studioul, vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult NOSFE pentru asta. Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia «Nemuritorii» unde este NOSFE și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți”, a mărturisit Mădălina Crețan, potrivit click.ro.

Iris, fiica lui Nosfe, refuză să-și mai vadă tatăl în poze sau videoclipuri

Mădălina Crețan a povestit că micuța lor refuză să mai vadă poze sau videoclipuri cu tatăl ei și că îl exclude din toate amintirile lor. Cu toate că este greu, aceasta mărturisește că nu o poate forța pe cea mică să facă ceea ce nu-și dorește:

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat.

Ea nu mai voia să vadă poze cu el, nu mai voia să îl mai audă, ba chiar mi-a spus de Chefi la cuțite: „Mami, să-mi spui când o să apăreți tu și tati’. Pe mine m-a surprins, am crezut că vrea să se uite și i-am zis că o să-i spun, pentru că și eu vreau să-l văd pe tati, dar ea mi-a spus: „Nu, eu vreau să-mi spui ca să nu mă uit. Nu s-a uitat și nici nu am forțat-o”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: