Redactia.ro
Home » Știri » Magda Ciumac a răbufnit în prima zi de școală! Imaginea care a iritat-o la culme

Magda Ciumac a răbufnit în prima zi de școală! Imaginea care a iritat-o la culme

Magda Ciumac a afirmat că nu este de acord cu purtarea măștii în școli, având în vedere că la concerte, la localuri, la mare, masca nu este purtată.

Nici n-a început bine școala, că unii părinți au răbufnit din cauza noilor reguli impuse. Chiar Magda Ciumac se află printre aceștia. Aceasta a contestat noile reguli de la școală!
Azi a început școala, iar masca de protecție se va purta și la exterior, pe o rază de 50 de metri, în jurul școlilor, iar în interior masca este obligatorie.

Însă nu toți părinții sunt “încântați” de aceste noi reguli, printre care și Magda Ciumac, devenită cunoscută datorită aparițiilor la fostul post de televiziune OTV.

Se știe că Magda Ciumac a fost căsătorită cu fostul vicecampion naţional de lupte greco-romane Anatolie Tolea Ciumac, iar cei doi au devenit părinții lui Sasha, în 2006. Doi ani mai târziu, au divorțat cu scandal.

Magda Ciumac a răbufnit în prima zi de școală! Imaginea care a iritat-o la culme

Magda Ciumac a postat pe contul personal de Facebook o imagine care a iritat-o la culme. Este vorba de un colaj în care apar alăturate imagini de la Untold, festivalul de la Cluj, și un grup de elevi care poartă măști pe față.

”Cine este de-acord? Stop purtarea măștii în școli! De ce toată lumea: la spectacole, concerte, mare, localuri etc (cu miile) fără mască și copiii, cu măști la școală, ore întregi? Și nu mă luați cu: este în aer liber, bla bla bla! Care nu este de-acord cu mine, îl rog să stea 6-7 ore cu masca fiului meu (elev de liceu) ori a oricărui copil (de gradință ori școală primară, dar și a bieților profesori etc! Apropo: fiul meu, o să poarte masca doar dacă o să dorească el!

Să nu aud reclamații! Este strict alegerea lui! Este mai important să fie el fericit, să respire normal și să aleagă el ce dorește, decât ,,regulile tâmpite,, Culmea: mulți supuși. Oameni buni, când o să înțelegeți? Puterea, alegerile și tot ce urmează, stă în noi, societatea, nu în cei care sunt ,,sus,,!

Când o să realizați acest lucru, când o să-i lăsați să cadă și când nu o să mai fiți supuși, abia atunci o să fie bine! Eu trăiesc după regulile și principiile mele! Este viața mea și eu hotărăsc ce să fac și fiul meu! Cui nu-i place, să stea înghesuit, supus, umilit, manipulat etc!”, a scris Magda Ciumac pe Facebook.

Emil Boc, scandal după ce a apărut fără mască la Untold

În a treia zi a Festivalului Untold, desfășurat în perioada 9-12 septembrie, la Cluj Napoca, a venit chiar și Emil Boc, primarul orașului, care nu ar fi respectat regula de a purta mască la acest concert.

Și se pare că Emil Boc este un mare fan al festivalurilor de muzică. În luna iulie 2021, edilul de la Cluj a participat și la Electric Castle, alături de Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: