Redactia.ro
Home » Monden » Magda Ciumac, despre relația dintre Tolea Ciumac și fiul său: „L-a căutat de 4 ori în 16 ani! Nu îi dorim rău…”

Magda Ciumac, despre relația dintre Tolea Ciumac și fiul său: „L-a căutat de 4 ori în 16 ani! Nu îi dorim rău…”

Tolea Ciumac și Magda Ciumac au făcut senzație pe vremurile în care OTV rupea audiența. Cei doi erau seară de seară prezenți în platoul de televiziune discutând despre dispariția suspectă a avocatei Elodiei Ghinescu. Iată ce s-a întâmplat cu relația dintre cei doi, dar mai ales cu fiul lor, Alexander care a ajuns la frumoasa vârstă de 16 ani.

Magda Ciumac, despre relația dintre Tolea Ciumac și fiul său

Tolea Ciumac l-ar fi contactat de fiul său de doar 4 ori, fiind interesat mai mult de noua lui familie alături de Alina, un fost iepuraș Playboy cu care este împreună din 2014. Cei doi au împreună tot un băiețel:

„Alexander este bine, a crescut mare! Are 1,90 înălțime la 16 ani! Avem o relație frumoasă noi doi! Perfectă chiar! Dar nu îmi permit să dau detalii din viața lui personală dacă are o iubită sau nu sau dacă îi place de cineva anume.

Băiatul nu a mai vorbit deloc cu tatăl său! Nu vorbim cu el! Este imposibil! Are alt copil, i-a pus numele Sasha. Pe Alexander, Tolea l-a căutat de 4 ori în 16 ani! Nu îi dorim rău, bun rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit! Avem un copil minunat împreună…dar nu poate fi numit tată și nici bărbat adevărat! Există karma și Dumnezeu care vede tot. Alexander știe adevărul! Îl respectă doar pentru că este tatăl lui! Așa l-am educat! Bun, rău este tatăl lui”, a spus Magda Ciumac pentru Click!

@magdaciumac16 Fiul meu! Sufletul meu! ❤️#romania #italia ♬ Ce manche assaje – Giusy Attanasio

@toleaciumac2♬ Cel putin o veșnicie – Cleopatra Stratan

Magda Ciumac, zeci de mii de urmăritori pe TikTok

Magda Ciumac a fost celebră în emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV. Aceasta a vrut să apare la TV pentru a vorbi despre dispariția Elodiei, un subiect care a fost extrem de discutat în acea perioadă. Magda venise în emisiune să-l acuze pe Tolea de faptul că ar fi fost complice la dispariția Elodiei, mister neelucidat nici în ziua de astăzi.

Fosta vedetă de la OTV, Magda Ciumac, a rămas tot în atenția publicului. După ce s-a bucurat de celebritatea adusă de aparițiile de pe TV, aceasta stârnește încă interesul românilor. Magda e exrem de urmărită pe TikTok, acolo unde vorbește mereu în live-uri cu alte femei interesate de modul în care fosta vedetă se întreține

Cine este soțul Magdei Ciumac

Bărbatul cu care Magda Ciumac își împarte acum viața se numește Ricardo, e de origine italian și are o relație de iubire de trei ani cu fosta iubită a lui Tolea Ciumac.

După divorțul zgomotos de Tolea Ciumac, Magda și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cei doi sunt împreună de trei ani și sunt deja căsătoriți. Spune despre el că este bărbatul perfect, elegant și romantic, și că viața alături de el este ideală:

„Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții.(…) Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață! Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă. Sufletul meu este la fel pentru toată lumea și el de-asta mă iubește. A spus că toți sunteți pentru mine speciali. Este fericit că eu am acest suflet pur pentru toată lumea în aceeași măsură”, a spus Magda Ciumac în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: