Redactia.ro
Home » Știri » Magnatul Tiffany’s din Turcia a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră. Se afla în vacanță cu iubitul

Magnatul Tiffany’s din Turcia a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră. Se afla în vacanță cu iubitul

Magnatul Tiffany's din Turcia a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră. Se afla în vacanță cu iubitul

Magnatul Tiffany a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră în timp ce se afla în vacanță cu iubitul ei. Iată toate detaliile!

Magnatul Tiffany a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră în timp ce se afla în vacanță cu iubitul său

Proprietarul imperiului de bijuterii Tiffany’s din Turcia a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră în Pacificul de Sud.

Dilek Ertek, în vârstă de 71 de ani, a căzut în mare, în largul coastei Tahiti, în timp ce se afla în vacanță cu iubitul său elvețian.

Poliția de pe insulă l-a interogat pe bărbatul a cărui nume nu se cunoaște, după solicitările familiei acesteia. Însă acesta a fost ulterior eliberat fără acuzații din cauza lipsei de probe și s-a întors de atunci în Elveția.

Dilek Ertek a murit în condiții necunoscute

Fiul doamnei Ertek, Gokce Atuk, a susținut că bijuteriile au dispărut din seiful din cabina ei din Norwegian Spirit. Se pare că echipajul l-ar fi ținut sub observație pe iubitul ei până când nava a ajuns în portul Papeete.

Familia ei a susținut că CCTV a arătat că ea a căzut în primele ore ale zilei de 26 octombrie, dar nu a fost dată dispărută timp de 20 de ore.

Se spune că vor intenta o acțiune în justiție împotriva operatorului navei. A fost organizată imediat o căutare a cadavrului ei, dar fără succes.

Experții nu înțeleg cum a reușit doamna Ertek, care avea puțin peste 1,70 m, să cadă peste balustrada de protecție înaltă de un metru și jumătate până la cabina sa.

Căpitanul Mustafa Can ar fi declarat:

„Este dificil să cazi de pe acest tip de navă de pasageri și de croazieră”.

Înregistrările de securitate ale navei sunt în curs de studiu, imaginile arătând că o figură necunoscută a căzut în mare în acel moment, potrivit presei turce.

Doamna Ertek a deschis primul magazin Tiffany & Co din Istanbul în 1995 și a fost furnizorul mărcii în Turcia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: