Redactia.ro
Home » Monden » Mai este o lună până la nunta lui George Simion. O celebră cântăreață de muzică populară a dat de pământ cu invitația: „Mi se pare o mizerie…”

Mai este o lună până la nunta lui George Simion. O celebră cântăreață de muzică populară a dat de pământ cu invitația: „Mi se pare o mizerie…”

GALERIE FOTO (2)

Daniela Ploia, cântăreață de muzică populară, a primit o invităție, pe Facebook, la nunta liderului AUR, din partea George Simion care i-a lăsat un gust amar. Artista a fost extrem de dezamăgită și a explicat exact de ce. Iată toate detaliile!

Daniela Ploia: „Mi se pare un tupeu fantastic, mi se pare o mizerie această invităție!”

Politicianul George Simion, liderul AUR este total pregătit să se căsătorească cu persoana iubită anul acesta. Nunta este planificată, anul acesta, pe 27 august, iar unde dintre persoanele de pe lista de invitați era și Daniela Ploia. Aceasta a primit invitația pe Facebook, de la liderul AUR. Aceast a criticat dur gestul lui George Simion:

„Este o invităție atipică pe care n-am primit-o cu drag! M-a enervat maximmi se pare un tupeu fantastic, mi se pare o mizerie această invitățieÎn spatele acestei invitățîi există foarte multe dedesubturi pe care oamenii simpli nu le văd. Pe mine m-a înfuriat  nu sunt un om cu o gândire limitată, am o școală și umblu în cercuri înalte, printre politicieni, le cunosc tactică de a ademeni pe cineva în partidul lor și îi detest.

Mergeam dacă  invită  cant, categoric, banii lui nu merg? Pe mine nu  onorează nicio invităție la un eveniment de o astfel de anvergurăsunt foarte corectă și nu-mi trebuie nimic de la nimeni. Poate  fie și de la președintele românieitot îi cer bani gândeam   invită în calitate de artist, urmă -i fac prețul. Auzisem  a făcut o invitație publică invita pe toată lumea…  și cum va invit la pomană pe toți! Nu-mi plac oamenii ăștia falși, teatrali.”, a declarat Daniela Ploia pentru Star Popular.

Sursa foto: starpopular.ro

Daniela Ploia: „Îi urez casă de piatră fie om…

Cântăreața consideră că George Simion nu mai este acelasși om politic de la începutul carierei sale și că nunta acestuia este un mod de a acapara oameni în partid:

„Pe ginerică îl știu de la televizor. L-am perceput  pe o persoană onestă la începutse afișa cu preoțidupă care mi-am dat seama  e un tip foarte șmecheros care se ascunde după perdeaua de om corect, defapt și el este tot un fel de politician smecherut, șarlatan. Poate  se supere, am cunoștințe din politică și tuturor le spun  nu-mi plac oamenii din politicăCam toți au decăzut ca și oameni. Îi urez casă de piatră fie om… totuși, la el nunta este din interesacaparează oameni în partid, e urât.”, a mai spus artista pentruStar Popular.

„Pe ea a putut s-o ducă de cap, pe mine nu! Am 39 ani, nu  mai încânta  e el vedetă sau  are bani.

Numai o puștoaică putea  fie încântatăși probabilsăracă, nu-i știu trecutul, dar probabil are ceva lipsuri din copilărie și completează el.”, a mai spus Daniela Ploia pentru aceeași sursă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: