Redactia.ro
Home » Știri » Mai merge sau nu să suni cu număr ascuns în 2022

Mai merge sau nu să suni cu număr ascuns în 2022

Datorită identificatorului de apelant, de fiecare dată când efectuați un apel telefonic vă dezvăluiți identitatea – sau cel puțin numele și numărul de telefon. Dar nu toți cei pe care îi sunați trebuie să vă cunoască numărul de telefon și, cu siguranță, există momente în care doriți să sunați în privat, ascunzând astfel identificatorul de apelant.
Există mai multe modalități de a vă bloca numărul de telefon atunci când efectuați un apel și, în general, acestea sunt destul de ușor de realizat.

Cum să vă ascundeți numărul de telefon folosind #31#

Cel mai simplu mod de a vă ascunde numărul de telefon este să folosiți codul #31#. Acest lucru vă permite să vă blocați numărul de telefon, astfel încât destinatarul să vadă un mesaj de genul „Privat” în loc de numele și numărul dvs. de telefon atunci când primește un apel.
Această tehnică se aplică numai apelului pe care îl efectuați în acel moment, astfel încât, în mod implicit, numărul dvs. de telefon va fi afișat dacă nu formați #31# pentru apelul specific pe care doriți să îl faceți privat. Un avantaj suplimentar: funcționează pe orice telefon, inclusiv pe telefoanele fixe.

Alte metode – Cum să vă ascundeți implicit numărul de telefon pe iPhone

Dacă aveți un iPhone, puteți configura aplicația Phone (Telefon) pentru a trimite întotdeauna apelurile în mod privat, blocând ID-ul apelantului.
1. 1. Porniți aplicația Settings (Setări) și apoi atingeți Phone (Telefon).
2. Atingeți Show My Caller ID (Afișare ID apelant).
3. Dezactivați Show My Caller ID (Afișare ID apelant) glisând butonul spre stânga.

Alte metode – Cum să vă ascundeți numărul de telefon în mod implicit pe Android

Puteți, de asemenea, să vă ascundeți numărul de telefon dacă aveți un telefon Android. Pașii exacți pot varia ușor în funcție de versiunea de Android și de telefonul pe care îl aveți, dar, în general, ar trebui să îl puteți găsi în acest fel.
1. Porniți aplicația Telefon.
2. Atingeți meniul cu trei puncte și atingeți Settings (Setări).
3. 3. Atingeți Apeluri și apoi atingeți Setări suplimentare.
4. Dezactivați ID apelant glisând butonul spre stânga.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: